Connect with us

A-Z NEWS

Bun venit în Jellystone! Yogi și prietenii lui vă așteaptă cu un nou serial la Cartoon Network

Published

on

Reclame

Luni, 13 decembrie 2021, ora 13:45, Cartoon Network va difuza un nou serial numit Jellystone! Fanii ursului Yogi îl vor putea urmări în noile sale peripeții. Difuzat zilnic, noul serial readuce pe micul ecran personaje îndrăgite din povești vechi.

Yogi, Boo Boo și Cindy, alături de o gașcă de personaje Hanna-Barbera revin în noua comedie animată, Jellystone! Serialul realizat de producătorul executiv C.H. Greenblatt (Chowder, Harvey Beaks) și produs de Warner Bros. Animation prezintă o imagine nouă a acestor personaje îndrăgite, modernizându-le și prezentându-le unei noi generații de fani.

Amplasat în fermecătorul oraș cu același nume, Jellystone! urmărește un ansamblu de personaje Hanna-Barbera în timp ce trăiesc, lucrează, se joacă și (cum este adesea cazul), creează tot felul de probleme în oraș. Huckleberry Hound servește cu mândrie ca primar al orașului; Cindy, Boo Boo și Yogi sunt personalul medical; Jabberjaw lucrează la magazinul de îmbrăcăminte al lui Magilla, unde pregătește toate papioanele și pălăriile cetățenilor. Fiecare personaj are un rol specific în comunitate. Drumurile lor se intersectează în moduri distractive și ridicole, transformând activitățile de zi cu zi într-un dezastru amuzant.

Ce vor face simpaticele personaje ?

Advertisement

Într-un episod, Boo Boo nu se simte apreciat de prieteni. Primește, apoi, o pereche de cizme care îl fac mai înalt și se bucură de popularitate, însă Yogi devine gelos. În alt episod, Grape Ape adoarme în mijlocul pieței orașului. Jellystone se transformă dintr-un loc liniștit, într-un cadru dezastruos! Depinde de cetățenii din Jellystone să lucreze împreună pentru a salva situația!

Premiera noului serial va avea loc pe 13 decembrie, începând cu ora 13:45. Episoadele vor fi difuzate zilnic.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending