„Bunica pentru noi înseamnă totul!” O poveste emoționantă, miercuri, în Visuri la cheie - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Reality Show

„Bunica pentru noi înseamnă totul!” O poveste emoționantă, miercuri, în Visuri la cheie

Published

on

              Tot mai des auzim de cazuri în care copiii sunt abandonați de părinții lor. Cauzele sunt multiple, însă când doi copii se trezesc, dintr-o dată, că nu mai fac parte din familia lor, e greu să le dai puterea să se ridice, să meargă înainte și să urmeze calea cea mai bună pentru ei.

 

Maya și Eliza, cele două adolescente pe care le vom cunoaște miercuri, de la ora 20:30, la Visuri la cheie, au o poveste cu adevărat tristă. Mama lor le-a părăsit și au ajuns la un asistent maternal când erau doar niște copile: „Ultima dată când am văzut-o aveam 4 ani și, dacă închid ochii și mi-o imaginez, nu pot să spun că o văd. Bunica pentru noi înseamnă totul, pentru că e singura care nu ne-a abandonat”, va povesti Eliza.

 

Adevărata lor salvare a fost bunica din partea tatălui. O femeie mică, cu mâini muncite și părul grizonat care a știut să le ofere căldură, iubire, dar și să-și câștige respectul de părinte. „Cred că cel mai mult la bunica îmi place că niciodată nu mă lasă să mă las și e foarte ambițioasă cu mine și cu Eliza. În ciuda condițiilor în care trăim a reușit să ne motiveze să învățăm și am ajuns unde am ajuns. Mama nu este nimic în povestea noastră!”, va spune Maya.

Ca să recupereze fetele de la asistenții maternali, bunica și tatăl au fost nevoiți să renoveze casa bătrânească, pentru a avea condiții: „Am avut probleme. Asta se reproșa: că e mobilă veche, că nu avem baie făcută și a trebuit să o facem val vârtej”, va spune bunica.

 

După ce s-au întors în sânul familiei, fetele au mai primit o lovitură grea. Tatăl lor și-a refăcut viața cu o altă femeie și s-a mutat cu ea la Brașov: „Așa a ales. Să rămână unde a ales să stea. Nouă ne este bine aici, cu bunica, și simțim că suntem într-o familie cu ea”, va zice Maya.

Advertisement

 

Două adolescente care au trecut prin multe, dar, totuși astăzi sunt premiante și o bunică care se roagă să trăiască pentru ca fetele să nu rămâne singure – pe scurt, povestea pe care o vom afla miercuri, de la 20:30, la Visuri la cheie.

 

 

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.




ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending