Connect with us

Emisiuni

„Burlăciţa” a desemnat marele căștigător și a spus „DA” cerererii în căsătorie

Published

on

După 12 episoade încărcate de emoţie, adrenalină, tensiune, suspans, dramă şi euforie, burlăciţa Andreea Mantea a desemnat aseară marele câştigător al reality show-ului „Burlăciţa”, de la Antena 1. Cum „emoţie” a fost cuvântul de ordine pe parcursul întregului show, nici finala nu putea face excepţie. Telespectatorii au urmărit cu mare interes deznodămânul reality show-ului, emisiunea „Burlăciţa” impunându-se ca lider detaşat de audienţă.

Minute bune, senzuala burlăciţă a fost convinsă că nu va exista niciun câştigător şi asta deoarece pe Alex l-a eliminat încă de la începutul episodului, iar inelul pe care Marius i-l pregătise, l-a refuzat.A decis să aleagă cu inima, nu cu mintea, aşa cum a şi povestit în emisiune, dar adevărata surpriză a venit în momentul în care în locul lui Cristi, Bogdan i-a adus o scrisoare prin care acesta a anunţat-o că nu vrea să mai aibă de-a face cu ea.

Totul a fost doar o stategie din partea concurentului, care a venit în faţa Andreei purtând un tricou inscripţionat cu mesajul „Imbătrâneşte alături de mine”. În genunchi, Cristi a cerut-o de soţie şi i-a pus inelul pe deget, iar Andreea a spus <<DA!>>.

„Pentru prima dată pot să spun şi eu asta. Şi eu te iubesc! Şi mă bucur că am avut curajul să particip la această emisiune, mă bucur că ai venit, m-am rugat foarte mult timp să întâlnesc un om ca tine. Şi se pare că mi s-au îndeplinit dorinţele şi rugăciunile”, i-a mărturisit Andreea, printre lacrimi, de data aceasta de bucurie, iar Cristi a continuat: „Îţi garantez că impreună putem să mutăm munţii. Eşti de acord să pleci cu mine să cucerim lumea? E probabil cel mai important gest pe care l-am făcut in viaţa mea şi primul de acest gen. Dacă am greşit, să-mi fie cu iertare. Nu mă pricep atât de bine”.

Burlacita3

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending