Connect with us

AUDIENȚE TV

Burlacul de la Antena 1, lider de audienta pe timpul verii (vezi cifre)

Published

on

Reclame

Burlacul a fost cel mai urmărit show de divertisment din această vară.  Producţia difuzată de Antena 1 a reuşit să aducă în faţa televizoarelor cei mai mulţi telespectatori, lăsând în urmă programele de divertisment difuzate de posturile concurente.

Burlacul, show-ul de divertisment ce l-a avut ca protagonist pe celebrul designer Cătălin Botezatu a înregistrat cele mai mari audienţe din aceasta vară, devenind show-ul cel mai urmărit din sezonul estival. Astfel, pe targetul 15-54 urban, emisiunea difuzată de Antena 1 a înregistrat o medie de 338.000 de telespectatori, în vreme ce Serviţi vă rog, show-ul situat  pe poziţia secundă a atins la nivelul aceluiaşi target un număr de 304.000 de telespectatori.

Un format internaţional de succes, Burlacul a adus în competiţie, la prima ediţie, 22 de domnişoare gata să lupte pentru inima celui mai râvnit burlac din România. La finalul primului episod au mai râmas în competiţie 12, iar joia trecută, pe 2 septembrie, Cătălin Botezatu a decis cine este aleasa: Violeta Babliuc.

Telespectatorii vor putea urmări în această joi, de la 20.30, o ediţie specială Best of Burlacul în timpul căreia vor avea şansa să revadă cele mai  frumoase, dar şi cele mai tensionate momente din timpul celor 9 episoade difuzate de Antena 1.

Sursa:GfK Romania S.R.L.
Copyright:ARMADATA S.R.L.
Date prelucrate de catre departamentul Research Antena 1
Analiza este facuta pe target-ul 15-54 urban
Perioada: iulie- septembrie 2010

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending