Buzdugan şi Morar fac ZUper concert pe acoperiş - RADAR DE MEDIA
Connect with us

ALL MEDIA

Buzdugan şi Morar fac ZUper concert pe acoperiş

Published

on

Mihai Morar şi Daniel Buzdugan, prezentatorii emisiunii matinale de la Radio ZU au pus la cale un concert la înălţime. Joi, 6 octombrie, pe acoperişul AFI Palace Cotroceni urcă bărbaţii momentului din industria muzicală românească pentru ZU Kids on the Block – prima petrecere Tubor Party Manager.

Cel mai tare concert al toamnei îi aduce pe aceeaşi scenă pe Smiley, Voltaj, Connect-R, Play & Win, Alex Velea, Akcent, Vunk, Deepcentral,  Narcotic Sound & Christian D, David Deejay & Dony, Sunrise Inc. si Lucian Barbulescu. Începând cu ora 20:30 artiştii vor încinge atmosfera pe acoperişul AFI Palace alături de sutele de fani ZU prezenţi.

ZU Kids on the Block este concertul care transforma ascultătorii în VIP. Numărul de bilete este limitat. Acestea au fost date doar adevaraţilor fani ZU. Ca să intre în posesia unei invitaţii pentru 4 persoane, fiecare ascultător trebuie să trimită un e-mail la adresa concert@radiozu.ro, care să conţină în CC adresele celor 3 prieteni pe care îi vrea alături la concert şi cu un mesaj în care să fie cat mai convingător că merită să fie prezent.

Joi, 6 octombrie, acoperişul ia foc la ZU Kids on the Block!

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending