Connect with us

A-Z NEWS

Buzdugan şi Morar renunţă la radio şi fac spectacol (galerie foto)

Published

on

Mihai Morar şi Daniel Buzdugan, realizatorii emisiunii matinale de la Radio ZU, revin din 6 septembrie la datorie. De această dată, matinalul de la ZU îşi dă „refresh” şi e gata să spargă tiparele unei emisiuni obişnuite. Buzdugan şi Morar se lasă de radio şi se apucă de spectacol în fiecare dimineaţă la Morning ZU.

Ascultătorii au fiert timp de o săptămâna la aflarea veştii că prezentatorii lor preferaţi renunţă la meseria care i-a făcut atât de îndrăgiţi. Spiritele s-au calmat însă, după ce au înţeles că cei doi pun la cale ceva inedit. Mihai si Daniel promit că noul sezon de Morning ZU va fi mai spectaculos decât oricare de până acum. Se întorc farsele lui Buzugan, concursurile vor fi şi mai îndrăzneţe, iar aroganţele vor fi duse la alt nivel. Mai mult, Daniel şi Mihai pregătesc surprize şi pentru cei peste 83.000 de fani ZU de pe Facebook.

Echipa Morning ZU a avut parte de un concediu relaxant, aşa că acum sunt gata să-şi canalizeze toate forţele pentru ca fanii radio ZU să aibă dimineţi cât mai vesele alături de ei. Cei care s-au speriat la aflarea veştii că Mihai şi Daniel renunţă la radio sunt rugaţi să ţină aproape radiourile, setate pe ZU, în dimineaţa de 6 septembrie. Buzdugan şi Morar fac spectacol!

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending