Connect with us

ALL MEDIA

Buzdugan şi Morar scot îndrăgostiţii la întâlnire

Published

on

Daniel Buzdugan şi Mihai Morar vor să adune cel mai mare număr de îndrăgostiţi pe metru pătrat. Cei doi prezentatori matinali de la Radio ZU le dau întălnire ascultătorilor de Valentine’s Day la ora 19:00 în Afi Palace Cotroceni la cel mai hit concert de dragoste – ZU loves YOU.

Evenimentul îi aduce pe scenă pe cei mai iubiţi artişti ZU. Cântareţii care au intrat în jocul lui Buzdugan şi Morar sunt Tom Boxer şi Morena, Smiley, Andreea Bănică, Alex Velea, Corina şi Connect-R. Fiecare dintre ei va pregăti o piesă de dragoste, special pentru acest eveniment. De exemplu, Andreea Bănică a anunţat că îşi încălzeşte vocea pentru reinterpretarea piesei „Casablanca”.

Prezentatorii matinalului de la Radio ZU au cadouri pentru toţi îndrăgostiţii prezenţi. Mai exact, tricouri duble, pentru că sufletelor pereche le stă bine împreună. Cei care vor să pună mâna mai repede pe un tricou de ediţie limitată nu au altceva de făcut decât să asculte ZU. DJ-ii radioului dau tricourile duble ca premii ascultătorilor care trec de testul de dragoste.

ZU loves YOU este un concert pentru toţi zurlii care se iubesc sau au chef de îndrăgosteală. Se întâmplă pe 14 februarie în Afi Palace, intrarea este liberă şi starea de bine este asigurată de către Buzdu, Morar şi toţi artiştii ZU.

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Locuri de muncă în România

Locuri de muncă în România

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending