16 octombrie. Revista Presei Media – Bendeac ”la cutite” cu sefii Antenei 1 si CNA interzice reclamele legate de Rosia Montana!

0
756

Mihai Bendeac s-a certat cu conducerea Antena 1! Vezi ce spune actorul!

Show-ul “iComedy” a fost scos din grila Antena 1, motivul principal fiind o disputa intre Mihai Bendeac si conducerea Antena1. Actorul a postat un mesaj pe Facebook prin care explica exact cum sta situatia.

mihai bendeac teatru

“Am ezitat intre a organiza o conferinta de presa si a da un comunicat. Cum nu ma consider, inca, atat de important incat sa-i chem pe bietii jurnalisti intr-o locatie oarecare, pe vremea aceasta cainoasa, am ales aceasta cale.

 

 

CNA intrerupe publicitatea TV pe subiectul Rosia Montana

CNA a decis, marti, sa intrerupa campania publicitara TV pentru Rosia Montana, emitand o decizie de intrare in legalitate prin care autorii spoturilor trebuie sa le modifice asa incat sa fie in conformitate cu legea, iar pana atunci televiziunile nu mai pot difuza reclamele existente in prezent. Potrivit unei monitorizari CNA, televiziunile au difuzat, de la 1 septembrie, de sute de ori diversele versiuni ale reclamelor pentru Rosia Montana.

CNA

Propunerea de decizie de intrare in legalitate pentru publicitatea pe tema Rosia Montana a fost facuta de presedintele CNA, Laura Georgescu. Aceasta a invocat in sprijinul propunerii sale.

 

 

SENZATIONAL Dan Diaconescu susţine că OTV va începe să emită de astazi

Dan Diaconescu susţine că OTV va începe să emită marţi 15 octombrie, folosind o frecventa digitala terestră din Italia, respectiv ridicând la satelit “o buclă de promo” accesibilă pentru cablistii din România.

dan diaconescu 2

Diaconescu a declarat că frecventa digitala terestră e cea folosită până acum de televiziunea Romit TV, deşi un oficial al acestui post a declarat ulterior ca televiziunea lui Dan Diaconescu “nu va emite de pe frecvenţă Romit TV”.

 

 

Google Romania lanseaza programul educational Online Marketing Academy pentru studenti

Google a anunţat ieri,ca încep înscrierile în programul Online Marketing Academy (OMA), lansat în colaborare cu universităţi din nouă oraşe din România – Bucureşti, Iaşi, Cluj, Sibiu, Braşov, Târgu Mureş, Oradea, Timişoara şi Craiova -, potrivit unui comunicat remis RADAR DE MEDIA

Actionarii Google

Online Marketing Academy este primul program educaţional de nivel naţional organizat de Google în România şi, prin amploarea sa, unul dintre cele mai importante programe educaţionale organizate de Google în Europa.

 

 

Maricel Păcuraru, adus la DNA, pentru a fi audiat în dosarul “Realitatea Media”

Omul de afaceri Maricel Păcuraru a fost adus la sediul central al Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), luni seară, pentru a fi audiat în dosarul în care anchetatorii au început deja urmărirea penală faţă de nouă persoane, între care fratele şi o apropiată a lui Elan Schwartzenberg.

Maricel Pacuraru

Maricel Păcuraru a plecat luni seară de la DNA, unde a fost audiat aproximativ o oră în dosarul în care anchetatorii au început deja urmărirea penală faţă de nouă persoane, avocatul omului de afaceri declarând despre acesta că nu are nicio legătură cu Codruţ Marta.

 

 

CNA organizează concurs pentru atribuirea a 71 de frecvenţe radio, inclusiv cele ale Radio Guerrilla

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a decis, marţi, să organizeze, începând din 18 noiembrie, concursul pentru atribuirea a 71 de frecvenţe radio, între care se află şi cele 23 de licenţe terestre care au fost retrase Radio Guerrilla pe 19 septembrie.

CNA - SEDINTA

În data de 17 septembrie, CNA a decis să organizeze, începând din 28 octombrie, concursul pentru atribuirea a 46 de frecvenţe radio, între care şi una în Bucureşti, însă, pe 19 septembrie, Consiliul a retras licenţele (23 de licenţe terestre) pe care emitea Radio Guerrilla.

Comentarii