Connect with us

ALL MEDIA

CA TVR amână decizia privind transformarea TVR 1 în post de ştiri şi vrea o analiză de oportunitate

Published

on

Consiliul de Administraţie (CA) al TVR a amânat, joi, luarea unei decizii în privinţa transformării TVR 1 în televiziune de ştiri şi a solicitat Comitetului Director al instituţiei elaborarea unui studiu referitor la oportunitatea modificării formatului acestui post, noteaza Mediafax.

Membrii Consiliului de Administraţie au hotărât să solicite membrilor Comitetului Director (CD) să elaboreze un studiu din care să reiasă dacă este oportună sau nu transformarea TVR 1 din televiziune generalistă în televiziune de ştiri, au declarat, pentru Mediafax, surse din Societatea Română de Televiziune (SRTv).

CD va trebui să cuprindă în analiza pe care trebuie să o elaboreze şi informaţii privind impactul pe care ar urma să îl aibă transformarea TVR 1 în televiziune de ştiri, dar şi date tehnico-economice.

Acest studiu ar urma să fie prezentat într-una din următoarele şedinţe ale Consiliului de Administraţie al TVR. Atunci, membrii CA ar urma să aprobe sau nu noua strategie de programe a TVR.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending