Connect with us

Business

Cabine containere si case din containere de cea mai buna calitate, numai pe Cabine-containere.ro!

Published

on

Cabinele si containerele reprezinta una dintre cele mai bune modalitati pentru a creea rapid si ieftin un spatiu fie pentru o afacere, fie chiar si pentru locuit.

Din aceste cabine si containere, se pot confectiona diverse spatii pentru tot felul de intrebuintari precum: case de locuit dupa cum am specificat, containere pentru santiere, containere pentru depozitare, containere pentru birou, cabina pentru wc/dus, cabina de paza si lista poate continua.

Daca discutam despre cabine, atunci vorbim despre o constructie metalica prefabricata, care poate fi cea mai buna solutie pentru a obtine un spatiu extrem de confortabil insa cu destinatii de utilitate mai mici decat in cazul containerelor. Cabinele pot fi dotate cu diverse intalatii sanitere, electrice cat si cu polite, cuiere si multe altele in functie de preferinte si scopul pentru care au fost achizitionate.

In cazul containerelor, dimensiunile acestora comparativ cu cabinele sunt mult mai mari si pot fi atribuite pentru mult mai multe necesitati, datorita suprafetei, dupa cum am precizat mai sus, poate fi si un spatiu perfect pentru a fi locuite.  Se pot echipa/utila exact ca o locuinta normala si cel mai mare avataj este dat de faptul ca sunt foarte usor montat si de demontat, deci pentru o eventuala mutare lucrurilor vor fi foarte simple. In plus datorita gradului foarte ridicat de modularitate, un container poate fi extrem de usor de modificat, deoarece se pot adauga noi compartimente in functie de nevoi si scopul pentru care au fost create.

Este foarte important ca in momentul in care doriti sa achizitionati astfel de cabine sau containere, sa apelati la o firma de incredere care sa va poata oferii cele mai bune calitativ si sigure solutii.

Cele mai bune cabine containere si case din containere pot fi achizitionate prin intermediul celor de la Cabine-containere.ro . Acestea sunt fabricate astfel incat sa reziste cu succes o perioada foarte indelungata de timp si in cele mai vitrege conditii. De asemenea sunt si foarte usor de transportat ceea ce le face perfecte pentru a fi montate oriunde: parcuri, targuri, in apropierea statiilor de autobuz, la intrarile proprietatilor private, in statiile GPL si asa mai departe.

Cei de la Cabine-containere.ro sunt pe primul loc pe piata din Romania in acest domeniu, activand de peste 18 ani, timp in care au reusit sa adune toata experienta necesara astfel incat in prezent pot oferii cele mai bune si ingenioase solutii pentru clientii lor.

Constructiile lor sunt de diferite tipuri si dimensiuni, mici, mari si medii, fiind prioectate pentru a deservii unei game extrem de variate de intrebuintari. In principiu se pot construi foarte multe tipuri de spatii in functie de nevoie si chiar imaginatie, inclusiv cabinele pentru locuit.

De regula cea mai des intalnita intrebuintare pentru aceste containere sunt birourile si diverse spatii pentru logistica, santier ori cabine de paza, deoarece sunt ieftine si foarte usor de manipulat si se pot dota cu tot necesarul, instalatii electrice, prize, cabluri, intrerupatoare, sisteme de iluminat, cutii de siguranta si asa mai departe.

In ceea ce priveste dimesiunile containerelor realizate de cei de la Cabine-containere.ro, acestea pot avea urmatoarele dimensiuni standard:

Advertisement
  • 2400 x 4000 x 2630 mm
  • 2400 x 6000 x 2630 mm
  • 3000 x 7000 x 2630 mm
  • 2400 x 3000 x 2630 mm
  • 2400 x 5000 x 2630 mm

Insa, daca sunteti in cautarea unui container care sa se plieze conform nevoilor dumneavoastra ca si dimeniuni acestea se pot modifica foarte usor alipindu-se intre ele. Intr-o astfel de situatie se pot adauga usi, elimina pereti, modifica suprafata peretilor si asa mai departe astfel incat sa puteti obtine chiar si un spatiu de tip “open space” din doua sau mai multe containere. Evident ca acest lucru se va realiza astfel incat structura de siguranta sa nu poata fi afectata in nici un fel.

In ceea ce priveste pretrile oferite de cei de la Cabine-containere.ro, sunt extrem de avantajoase, raportul pret/calitate fiind unul excelent din toate punctele de vedere.

 

Daca veti apela la Cabine-containere.ro totul va fi foarte transparent si o data ce planul va fi stabilit, se va fixa si pretul care va ramane neschibat fara a fi ascunse cheltuieli ce se pot comunica ulterior. Totul va ramane stabilit exact ca la inceput, singura modificare de pret fiind posibila doar in cazul in care vor aparea modificari ale planului initial.

Fie ca veti avea nevoie pentru a va construi o casa ori diverse spatii dedicate unei afaceri, cabinele si containerele sunt perfecte si din punctul de vedere al intretinerii, in principiu acestea avand nevoie doar ocazionat de mentenanta astfel incat sa nu isi faca aparitia rugina, insa aceasta este exclusa so buna perioada de tip, fiind tratate si vopsite corespunzator.

 

Montajul se va realizeaza simplu si rapid de catre  echipa de profesionisti Cabine-containere.ro fiind urmate anumiti pasi astfel incat sa nu intervina nici un fel de problema pe termen lung.

Toate detaliile va sunt puse la dispozitie pe site-ul lor, asa ca va invitam sa accesati Cabine-containere.ro pentru a va convinge singuri de calitatea constructiilor. Indiferend ne intrebare sau nelamurire, va incurajez sa ii apelati si cu siguranta orice neclaritate va fi rezolvata imediat. La final, nu va ramane decat ca dupa stabilirea tuturor detaliilor, acestia sa se ocupe de proiectul dumneavoastra in cel mai scurt timp posibil.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending