duminică, februarie 25, 2024

PUBLICITATE@RADARDEMEDIA.RO

More
  AcasăLIFE STYLELife StyleCabinet Psihologie Florentina Matreata

  Cabinet Psihologie Florentina Matreata

  Vizita la cabinetul unui psiholog pentru multi reprezinta o chestie care trebuie ascunsa. Dar, ce multi nu inteleg ca o consultare psihologica nu te face bolnav mental sau incapabil sa relationezi cu ceilalti. Unii oameni, au nevoie de acel impuls pe care psihologul il ofera pentru ai face sa depaseasca anumite temeri cauzate de traume mai vechi.

  Un astfel de cabinet, il detine doctarita in psihologie Florentina Matreata, absolventa a Facultatii de Psihologie, Universitatea Titu Maiorescu.

  Doctorita Florentina Matreata este specializata in mai multe ramuri ale psihologiei, avand master in Psihologii Cognitiv-Comportamentale, formare in Pshihoterapie Adleriana si Consiliere Cognitiv-Comportamentala.

  De asemena este membra in Asociatia pentru Psihologie si Psihoterapie Adleriana in Romania si membrea in Asociatia de Psihooncologie din Romania.

   

  Ce va ofera o sedinta cu doctorita Florentina Matreata – psiholog Bucuresti ?

  In functie de caz, se va lucra cu pacientul pana cand acesta va obtine o intarire a personalitatii si a eului, deoarece multe persoane sufera de stima de sine scazuta si necesita terapie, pentru a se convinge ca sunt la fel de demni precum ceilalti.

  In orice caz este bine de retinut, ca o vizita la cabinetul doctoritei Florentina Matreta, poate aduce numai lucruri pozitive, deoarece specializarea sa consta in mai multe domenii toate menite sa ajute oamenii.

  O vizita la cabinetul doamnei Matreata poate fii benefica si pentru cupluri care necesita terapie. Fie ca trec printr-o perioada mai dificila sau din cauza unor evenimente neplacute s-a produs discordul, o vizita la cabinetul doctoritei Matreta poate aduce numai beneficii.

  Principalul atuu pe care doctorita Matreata il detine, este vasta experienta de a trata pacientii, astfel serviciile oferite sunt foarte eficiente iar rezultatele incep sa fie observate de la doar doua sedinte.

   

  Cum combatem depresia?

  Mai intai trebui sa intelegem ce este depresia. Desi are multe forme si cauze, definitia depresiei este universala.

  Depresia este o afectiune medicala serioasa care poate influenta in mod negativ starea, gandirea si comportamentul. Depresia se poate manifesta prin diverse simptome, cele mai des intalnite fiind un sentiment profund de tristete si pierderea marcanta a interesului fata de orice fel de activitati.

   

  Cum tratam depresia?

  Depresia se poate vindeca, dar este necesara o diagnosticare corecta, cu evidentierea tipului de depresie, in special diferentierea dintre depresia unipolara si cea bipolara si initierea unui tratament specific. Tratamentul se adreseaza cauzei, adica dezechilibrului biochimic la nivelul sistemului nervos central, și nu efectului, de aceea persoana afectata nu trebuie să se teama.

  Toate aceste boli patologice au si o vindecare, dar primul pas spre a imbunatatii starea mintii este o vizita la cabinetul doctoritei Florentina Matreata.

  Este recomandat intotdeauna sa cereti sfatul unui specialist, inainte de a trage concluzii singuri acasa si de aceea cabinetele psihologice precum cel al doctoritei Matreata care va stau la dispozitie.

  Cabinetul este localizt pe Bulevardul Alexandru Obregia, nr.23, bl. M8. sc1, et.8, ap.63, sector 4, Bucuresti.

  Cele mi bune servicii in domeniul psihologiei sunt oferite de doctorita Matreta Florentina care isi va intimpina mereu pacientii cu un zambet larg, pregatita sa ii ajute pana cand vor capata increderea de sine.

  Elen Milea - Redactor

  elen.milea fb

  ARTICOLE SIMILARE

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  - Advertisment -spot_img

  Articole recente