Connect with us

A-Z NEWS

Cabral este vocea lui CRBL, la ProFM

Published

on

Reclame

Nici CRBL nu a scapat de binecunoscutele pauze vocale pe care artistii sunt obligati sa le ia pentru a-si proteja corzile vocale. Zilele trecute, in urma unui control, CRBL a fost sfatuit de medic sa faca o astfel de pauza, absolut necesara, timp de cateva zile.

 

Acest lucru nu ar fi fost atat de complicat pentru el daca nu se afla si in postura de DJ la ProFM. Insa cum ascultatorii ProFM s-au obisnuit deja sa il auda seara de la 19.00 la 21.00, CRBL a trebuit sa gaseasca o solutie pentru ca cineva sa il inlocuiasca, sau mai bine zis sa ii inlocuieasca vocea, pentru ca el va asigura emisia din studio, la butoane.

Ascultatorii ProFM care au fost pe receptie aseara au avut o surpriza: in locul artistului, la microfonul din studio s-a aflat nimeni altul decat Cabral, prezentatorul emisiunii “Povestiri de noapte”, care timp de ora a profitat la maximum de situatie si a facut o nebunie de emisiune, spontana si amuzanta in stilul caracteristic.

 

CRBL povesteste ca s-a gandit imediat la Cabral pe post de inlocuitor pentru ca si el, la randul lui, a facut un gest foarte spontan in emisiunea “Povestiri de noapte”. Invitat in urma cu ceva timp, artistul a facut o schema de breakdance, insa dupa o miscare gresita aproape a cazut in cap in direct, oprindu-se in decor. Asa ca dupa un astfel de show “inspirat”, a fost randul lui Cabral sa ii intoarca serviciul de a distra audienta, de data aceasta la ProFM, alaturi de CRBL.

 

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending