Connect with us

Emisiuni

Cabral, în game show-ul “Ce spun romanii”, de luni, în fiecare zi la PRO TV

Redactia Radar de Media

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Luni la PRO TV aflăm Ce spun românii – game show-ul în care nu contează ce știi, ci dacă știi să te distrezi! Începând din 27 iulie, de luni până vineri, de la 18:00, românii vor avea parte de unul dintre cele mai distractive show-uri ale momentului, numai la PRO TV!

Gazda emisiunii, Cabral Ibacka, este gata să le prezinte telespectatorilor primele două familii care vor intra în competiție luni, 27 iulie, și răspunsurile surprinzătoare ale acestora. Se anunță a fi un show distractiv, plin de culoare, pentru care întreaga echipă a lucrat ore în șir, dar s-a și distrat alături de concurenți.

Cele două familii vor încerca să ghicească cele mai populare răspunsuri ale unor întrebări adresate anterior unui eșantion format din 100 de persoane, pentru a câștiga pe parcursul celor șapte runde zilnice premii în bani și a se califica mai departe în concurs. Familia care va câștiga cinci show-uri consective va obține marele premiu la final – o mașină de familie de ultimă generație.

Ce spun românii este o emisiune curată, o emisiune la care te poți uita și cu copiii și cu părinții, fără să-ți fie teamă de limbaj

“Filmările au mers mult mai bine decât mă așteptam, iar asta s-a întâmplat, în primul rând, pentru că echipa a fost una extrem de bună. Mai mult de-atât, în timpul filmărilor s-a râs tot timpul, familiile care participă la concurs sunt extrem de simpatice, cu vorbele la ele și puse pe șotii. M-au surprins de multe ori răspunsurile românilor, mai ales că noi am chestionat înainte de emisiune 100 de români, le-am pus câteva mii de întrebări și apoi am aranjat răspunsurile primite de la ei într-un clasament, în funcție de popularitate. Ei bine, familiile din concurs au de ghicit cele mai populare răspunsuri, iar demersul acesta provoacă mult râs, dar și uimire. Ce spun românii este o emisiune curată, o emisiune la care te poți uita și cu copiii și cu părinții, fără să-ți fie teamă de limbaj sau de ce se întâmplă în platou, e o emisiune în care se râde mult, ai parte de multe momente spumoase, dar și de unele mai tensionate. Sper ca românilor să le placă și să se uite la emisiune.”, a declarat Cabral.

Telespectatorii sunt invitați să urmărească, începând de luni, cele mai amuzante familii care au decis să intre în competiția răspunsurilor surprinzătoare și amuzante marca Ce spun românii, dar și pe Cabral, care va asigura voia bună în fiecare seară, de luni până vineri, de la 18:00.

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați pe email sau la telefon.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending