Connect with us

Televiziune

Cabral pleaca impreuna cu echipa ProTv International la Las Vegas, imediat dupa ziua lui

Published

on

Reclame

Inceputul lunii octombrie aduce romanilor din America, dar si telespectatorilor ProTv International un eveniment de proportii. Aflat la cea de-a 11 editie, Campionatul Romanesc de Fotbal din Las Vegas se va desfasura pe 8 si 9 octombrie si va aduna pe terenul de fotbal mai multe echipe romanesti, printre care Las Vegas, Toronto, Sacramento, Portland, San Francisco, Los Angeles, Washington.

 

Prezentatorul “Povestirilor de noapte”, Cabral, care este maestru de ceremonii al evenimentului si care va realiza, alaturi de echipa ProTv International o serie de reportaje cu romani de succes din comunitate va pleca in Statele Unite imediat dupa ziua lui, pe care o sarbatoreste pe 4 octombrie. A doua zi, pe 5 octombrie, el se va imbarca alaturi de echipa ProTv International si se va pregati in acelasi timp pentru un zbor lung, si nu lipsit de disconfort, subiect pe seama caruia glumeste.  

“Am 2 m si 115 kg. Facut pachet intr-un scaun de avion pentru mult prea multe ore… nu voi gasi nicio placere in asta, sunt sigur! Daca nu mai pot si nu mai pot… o iau la pasul piticului prin avion, ma apuc de fandari si flotari, ma intind printre randurile de scaune… gasesc eu o metoda.”, adauga vedeta.

 Si numai bine ca se antreneaza din avion pentru ca, dupa cum spune chiar el “voi avea onoarea sa dau startul meciurilor si sa prezint festivitatea de premiere. Asta  e bine… caci daca m-ar fi pus sa si joc fotbal… se transforma in Campionatul American de Comedie pe Iarba! N-am pic de talent!”, adauga Cabral.

Turneul de fotbal din America, devenit deja traditie, este organizat de Ovidiu Ene, presendintele Rapid Las Vegas care este si echipa gazda a turneului  in care activeaza ca membru onorific Rica Raducanu.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending