Connect with us

ALL MEDIA

Cabral a povestit la Music FM cum a fost arestat din cauza melodiei ,,Love is all around” (galerie foto)

Published

on

,,Hola chicos y chicas. Sint Cabral, mare si negru. Dar foarte sexy in tinerete, acum ceva ani. Vorbim despre citeva melodii foarte interesante pentru dvs, dar si pentru mine de ce sa mint, sa nu fiu egoist. In primul rind ,,Wet Wet Wet” – Love is all around daca va aduceti aminte de melodia asta, cind eram noi tineri si troleul 85 inca trecea pe la Piata Sudului, eee ce vremuri frumoase. Pe melodia asta, daca imi aduc eu bine aminte am coborit din metrou cintind-o cu colegii mei, dupa care ne-a arestat politia ca eram prea galagiosi. Hai sa o ascultam si aduceti-va si voi aminte ce faceati atunci cind Wet Wet Wet cu Love is all around era… all around”, si-a inceput Cabral prima sa interventie, ca DJ in weekend, la Music FM.

Prezentatorul ,,Povestirilor de noapte” ACASA a fost invitat sa prezinte emisiunea mmStarList” si a venit pregatit cu piesele preferate din playlistului radioului dar si cu povestile aferente, special pentru a-si condimenta discursul.

A doua melodie aleasa de Cabral in prima ora de emisie pe 103, 8 FM a fost celebra ,,My way”, interpretata de Frank Sinatra, pentru ca la a treia optiune sa schimbe un pic registrul cu “If I could turn back the hands of time”, a lui R Kelly care “a fost si a ramas unul dintre aia negri care fac muzica buna, din cind in cind o mai da el in fel de fel de probleme legale, dar ca muzica nu ne putem vaita de ceea ce face. Imi aduc aminte de aceasta melodie pentru ca era in primul an de facultate si trebuia sa facem un mic spectacol pentru niste copii cu probleme si ne-am angajat cu totii sa cintam piesa asta. Ce sa va zicem, norocul a fost ca acei copii nu stiau melodia foarte bine pentru ca a iesit un fel de corul magarilor in limba engleza – stiti engleza aia mai mult racnita, dar copiii au fost multumiti deci putem spune mission accomplished, dar ulterior nu am mai putut cinta acea melodie nici macar singur in baie”, a povestit vedeta. Pentru cea de a doua ora el a preferat-o pe Vanessa Williams – Save the best for last, pe Babyface, cu melodia ,,How come how long” si nu in cele din urma Tina Turner – “The best” – “una dintre melodiile care a fost cantata si ascultata si iar cantata si ascultata in fiecare moment in care cineva se simtea numero uno. Asa ca nu conta daca ai cistigat campionatul de sotron in fata casei sau daca ai iesit olimpic la inot, e, asta era melodia pe care trebuia sa o pui si sa o asculti sa stie tot poporul si tot romanu’,” a incheiat Cabral misiunea de DJ luindu-si la revedere de la ascultatori.

Comentarii

comments

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending