Connect with us

A-Z NEWS

Cabral si-a vopsit rata neagra pentru competitia ProFM de pe Dambovita (galerie foto)

Published

on

Reclame

Devenita traditie in marile orase ale lumii, Cursa de rate este adusa la Bucuresti de ProFM care, impreuna cu Suzuki “Way of life” le promite celor ce vor veni duminica, de la 12.00, in dreptul Bibliotecii Nationale ca se vor distra urmarind si incurajand cele 5.000 de rate ce vor fi trimise sa inoate pe Dambovita.

Mai mult, in Cursa de rate de plastic, pe langa ascultatorii ProFM care trimit sms la 1872 (numar cu tarif normal) s-au inscris si vedete, cu chef de “Legalize Joy” si cu simtul umorului.

Andreea Ibacka a muncit destul de mult sa isi personalizeze rata si povesteste chiar ea cum a decurs procesul. “Rata mea trebuia sa fie blonda. Si cu parul lung, cum mi-as dori eu sa-l am. Asa ca m-a ajutat prietena mea Simona cu putin par de imprumut de la o papusa de-a fiicei ei. Si ca sa fie treaba, treaba, am dichisit-o pana la capat, adica i-am desenat ratustii labute si i-am pictat unghiile cu oja rosie. Acum MacDeea e gata pentru victorie!”, povesteste vedeta, mandra de rezultatul ei.

Nici sotul ei, Cabral, nu s-a lasat mai prejos si umbla cu rata … vopsita! Prezentatorul emisiunii “Povestiri de noapte”, si-a pictat rata complet neagra, dar a avut ceva probleme inainte de a-i face sedinta foto. “Problema n-a fost sa o vopsesc, ci asteptarea ca ea sa se usuce. Asa ca atunci cand am vazut ca nu se intampla acest lucru… m-am pus cu phoen-ul pe capul ei pana s-a zvantat putin, sa o pot misca si sa-i pot face poza.”, se amuza Cabral, care nu a scapat ratusca din ochi.

 Adela Popescu, actrita care o interpreteaza pe profesoara de muzica Raluca in serialul “Pariu cu viata” a raspuns si ea prompt invitatiei de a-si alege si personaliza o rata pentru cursa de duminica, 11 septembrie, pe Dambovita, impreuna cu ProFM si Suzuki.

Si daca profesoara a facut acest lucru, elevii sai i-au urmat imediat exemplu. Astfel, toti membrii gastii “LaLaBand”, pe care telespectatorii ProTv o vor urmari si asculta in “Pariu cu viata” s-au adunat special pentru a picta rata in toate felurile posibile.

 

 

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending