Connect with us

Life Style

Cabral şi echipa ProTv Internaţional se intâlneşte cu românii din Israel

Published

on

Reclame

In perioada 5-8 noiembrie romanii din Israel se vor intalni cu Cabral, care va prezenta 4 spectacole in 3 orase diferite, eveniment la care ProTv International este partener media. Romanii din Israel care il urmaresc pe Cabral atit in postura de prezentator al emisiunii „Povestiri de noapte” cat si ca actor in serialul „State de Romania”, ambele productii difuzate la ProTv International, vor avea ocazia sa-l vada live, prezentind spectacolul „Vedete, vedete…in Israel”. Organizat de Carol Eisenshtein, in acest turneu vor performa pe scena Anastasia Lazariuc si Fuego, iar ilusionistul Josefini Jr. va incanta audienta cu numere de magie.

Primele doua intilniri cu publicul din Israel vor avea loc la Haifa, pe 5 noiembrie, iar pe 6 si 7 noiembrie artistii romani vor concerta la Beer Sheva, respectiv Tel Aviv.
Inafara concertelor, echipa ProTv International se va intalni cu romani care locuiesc Israel si va realiza o serie de reportaje despre viata lor, pasiuni, munca si familie, care vor fi difuzate la ProTv International, in cadrul emisiunii „Romani de succes”.

www.protv.ro

Voteaza-ti Presedintele ! Sorry, there are no polls available at the moment.

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending