Connect with us

Emisiuni

Cabral si Irina Fodor povestesc despre prima lor saptamana pe platoul „Povestiri de noapte”

Published

on

Reclame

Sunt draguti, formeaza un cuplu amuzant la “Povestiri de noapte” si in viata reala impart, pe langa o relatie de prietenie si una nasa – fin. Cabral si Irina Fodor au capatat deja experienta de co-prezentatori impreuna, iar telespectatorii ProTv International ii urmaresc de o saptamana in aceasta ipostaza.

Ei vin invitati la “Weekend cu Monica Dascalu”  si povestesc cum au fost primele seri in platoul emisiunii “Povestiri de noapte”.

“Am fost foarte emotionata, mi-au tremurat genunchii, mi s-au inrosit urechile si pana sa zic <buna seara, bine v-am gasit> am crezut ca lesin”, isi aminteste Irina momentul, acum razand.

Ea ii marturiseste Monicai, ca, desi are experienta de 2 ani in redactia Povestirilor, ce traieste acum este foarte diferit. Cabral spune ca el a incurajat-o dar i-a si dat emotii suplimentare la repetitii si probe, tocmai ca sa fie pregatita pentru orice.

Prin ce peripetii au trecut in aceasta saptamana dar si cum isi petrec timpul liber si vacantele, dincolo de serviciu, cei doi invitati vor da detalii sambata, la “Weekend cu Monica Dascalu”.

Fii la curent cu cele mai noi stiri din media pe pagina de Facebook RADAR DE MEDIA

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending