Connect with us

Life Style

Cabral și Nono Semen au revinit în difuzoare cu “Microfoniștii”, la PRO FM

Avatar

Published

on

După o vară toridă petrecută la malul Mării Negre, după ce-a arat pământul patriei, după ce și-a consumat adrenalina încercând toate sporturile extreme, Cabral a deschis aseară un nou sezon de “Microfoniștii”, o emisiune de radio care spune lucrurilor pe nume.

Prima emisiune a debutat luni, 13 octombrie, la ora 19:00. Timp de o oră, pe frecvențele PRO FM, Cabral și Nono Semen au ținut ascultătorii în priză cu o super emisiune interactivă plină de umor.

Pentru ca vor Spune pe bune în sezonul acesta, Cabral a promis multe surprize pentru ascultători. Bucureșteanul din Berceni poartă surprizele la purtător, din când în când fiind omul de radio prezent în stradă, cu multe cadouri și provocări pentru ascultătorii PRO FM.

„Da, am reînceput al doilea sezon de Microfoniștii, primind multă energie bună prin entuziasmul celor care ne ascultă… ne-au spus pe radio, ne-au scris pe Facebook și pe Twitter, ne-am bucurat să vedem că emisiunea este deja așteptată. Avem niște idei total tembele pentru sezonul acesta dar cu siguranță pe placul celor care ne ascultă,  vom fi on air de luni și până vineri, de la ora 19:00, la fel de energici și de țopăitori, gata să stăm de vorbă cu toată lumea, să abordăm subiecte mai simple sau mai complicate!”, a declarat Cabral.

Nu pierde de luni până vineri “Microfoniștii”, la PRO FM, de la 19:00 la 20:00!

 

 

Comentarii

comments

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending