Connect with us

A-Z NEWS

Cabral şi Pavel Bartoş sunt mereu puşi pe şotii la filmări (galerie foto)

Published

on

Reclame

Ce-ar fi munca fără o doză de distracţie? Asta se întreabă zi de zi pe platourile de filmare ale serialului Moştenirea, ce va fi difuzat de Pro Tv din 4 octombrie, de la 22:15, Cabral şi Pavel Bartoş. Cei doi actori abia aşteptau prilejul de a filma din nou împreună, pentru a pune la cale cele mai trăsnite farse, totul spre amuzamentul colegilor de la studiourile MediaPro Pictures. Recent, pe când se aflau în Buftea la filmări, cei doi s-au gândit să pună în scenă încă o farsă marca Bartos & Cabral. Cei doi au îmbrăcat costumele de arabi de la telenovela Iubire şi onoare, difuzată de ACASĂ şi şi-au regizat o apariţie de zile mari.

Noi am ajuns să ne întelegem din priviri, şi… evident că ne înţelegem mai ales la boacăne”, aşa a caracterizat, pe scurt, Cabral, prietenia dintre el şi Pavel. „Ultima dudă pe care-am făcut-o s-a întâmplat în Buftea, tot la filmări. Am făcut rost de nişte haine tradiţionale arăbeşti de la Iubire şi onoare şi ne-am strecurat la ei în cadru, printre cei din figuraţie. Când totul era gata, echipa pregătită, camerele în poziţie, s-a dat acţiune şi… nimeni nu înţelegea care-i treaba cu cei doi arabi care dansează şi cântă cu foc pe Trandafiiiiiir de la Moldova, ţi-aş cânta da’ nu ştiu vorba,

îşi aminteşte amuzat Cabral.

Una peste alta, cei doi şi-au atins scopul, acela de a-şi distra colegii. „Da, s-a râs. Mult. Şi-apoi ne-au dat afară cu forţa şi ne-au trimis la echipa noastră”, a continuat Cabral.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending