Connect with us

Life Style

Cabral: ”Trist nu este că neavizații urlă tare… cel mai trist este că cei care se pricep vorbesc foarte rar, chiar deloc”

Avatar

Published

on

Într-un articol intitulat ”Azi, când specialiștii sunt decenți iar pafariștii urlă de le sar plâmânii prin nas”, publicat pe blogul său, Cabral își exprimă indignarea față de persoanele care sunt vocale fără rost, deoarece nu au esență, nu au nimic bun de împărtășit, în afara unui comportament primitiv.

Simpaticul Cabral își începe articolul pe un ton destul de dur, arătându-se dezamăgit de societatea actuală, în cadrul căreia cei neavizați și neinformați sunt cei mai vocali, dorind să-și impună ideile prin urlete.

”Trăim cu grație și eleganță într-o lume în care toate cele sunt cu fundul în sus.

O lume în care cei mai vocali sunt cei care nu știu, neavizații și neinformații, cei care nu au nimic de împărtășit.

Fix ăștia sunt cei care urlă cel mai tare, fără limită, fără opreliște. Și de când s-a inventat internetul… frățică, e gata!” , scrie Cabral la începutul articolului.

Vedeta Pro TV continuă articolul pe același ton amar, accentuând faptul că în timp ce neavizații urlă, cei care într-adevăr sunt specialiști nu vorbesc decât atunci când sunt întrebați, iar cel mai trist este că nimeni nu îi apreciază la adevărata lor valoare.

Dar trist nu este că neavizații urlă tare… cel mai trist este că cei care se pricep vorbesc foarte rar, chiar deloc.

Avem specialiști, oameni care și-au făcut un scop din a se perfecționa, din a aduna informație curată din zona în care ei activează… și nu-i ascultă nimeni. Nu dă nimeni o ceapă degerată pe ei, pentru că ei nu știu să urle, nu știu să ragă… și mai mult, ei nu vorbesc decât atunci când sunt întrebați.

Dar nu mai trăim în epoca în care ia cuvântul cel invitat… astăzi vorbim cu toții, deodată, ridicând tonul succesiv, pentru că noi am învățat că celui care rage cel mai tare i se dă dreptate…

Pentru că așa se întâmplă astăzi… cine se pricepe nu urlă și nici nu dă cu toporul.”

În final, Cabral îi îndeamnă pe cei care îi urmăresc blogul să fie atenți atunci când citesc diverse comentarii pe internet, deoarece este esențial tonul cu care sunt scrise respectivele postări.

”Ce te rog… când mai citești câte ceva pe net ia în calcul și tonul cu care e scris. Sunt șanse mari ca cel care-și bagă și-și scoate, cel care urlă și bălește să fie doar un băgător de seamă… și să nu știe de capul lui.”, conchide acesta.

 

Sursă foto: Facebook

Comentarii

comments

laura.anton@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending