Connect with us

Emisiuni

Călătorie de poveste în Țara Bârsei cu ROventura

Published

on

Foto Credit: BLC Media

Sâmbătă, de la ora 15:00, „ROventura” își continuă periplul în Țara Bârsei. Alături de George Mihai și Andreea Străvoiu, telespectatorii vor avea ocazia să cunoască sau să revadă Cristian, una dintre cele mai înfloritoare așezări din județul Brașov.

Comuna Cristian deține una dintre cele mai frumoase biserici fortificate din Transilvania, dar are și avantajul că este foarte aproape de toate obiectivele turistice importante din județul Brașov. Cristian este o zonă foarte dezvoltată şi pitorească, unde îi vom descoperi și pe locuitorii nerăbdători să ne spună povestea, de sute de ani, a locului.

Biserica fortificată din Cristian este o veritabilă bijuterie din secolul al XIII-lea. Vechea vatră săsească păstrează încă amprenta coloniștilor germani și nu doar în biserică, ci la tot pasul. Oricine a călătorit, cândva, în Cristian și revine acum, vede transformarea acestei așezări ce speră să trăiască, într-o bună zi, din turism.

Călătorului îi stă bine cu drumul, dar vine timpul de odihnă la vila și la hanul din Cristian, un loc în care gazdele încearcă să recreeze atmosfera de odinioară, prin ospitalitate, atenție la detalii în amenajarea spațiilor de cazare, dar mai ales prin muzică și mâncare.

Odată ce afli istoria acestor case de oaspeți și cunoști gazdele, ai senzația că le ești prieten de-o viață și așa se leagă cele mai frumoase relații, în jurul unei mese bogate, la un pahar cu vin bun.  

Nu ratați sâmbătă, de la ora 15:00, o nouă ediție „ROventura”, cu George Mihai și Andreea Străvoiu, la Kanal D.

Advertisement

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
mutari si transport mobila

MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending