Connect with us

Reportaj

Călătorie de poveste, la poalele Bucegilor, reportaj la, ROventura

Published

on

Sâmbătă, de la ora 15:00, „ROventura” ne invită într-o călătorie unică, la poalele Bucegilor, mai exact la Vulcan, loc unde ne vom bucura de o experiență unică, plină de aventură și relaxare, dar unde vom gusta delicii culinare din Țara Bârsei.

Alături de George Mihai și Andreea Străvoiu, gazdele „ROventura”, ajungem în bătrânul Wolkendorf, sau satul dintre nori, așa cum îi spuneau sășii pe vremuri Vulcanului, o așezare liniștită din pitoreasca Țară a Bârsei, un loc care te îmbie la relaxare, în mijlocul naturii.

Sentimentul acesta de izolare, farmecă și totodată ne încarcă cu energie, iar magia locului îi face pe toți cei care ajung în acest loc de poveste să se rupă de cotidian, să se relaxeze și să savureze, pe îndelete, minunățiile locului. O plimbare cu bicicleta, cu trăsura sau o ședință completă de relaxare la SPA pot acoperi, cu ușurință o zi întreagă.

Mâncarea bună, gătită cu pricepere și pasiune, este o atracție turistică în sine, iar deliciile specifice locului, înmiresmate, fac parte din punctele de atracție ale locului.

Nu ratați sâmbătă, de la ora 15:00, o nouă ediție “ROventura”, cu George Mihai și Andreea Străvoiu, la Kanal D. 

Credit foto: BLC Media

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending