Connect with us

Emisiuni

Călătorie de poveste prin impresionanta Bucovină cu ROventura

Published

on

Sursa foto: BLC Media

Fermecătoare și spectaculoasă, dulcea Bucovină așterne în fața telespectatorilor „ROventura”, sâmbăta aceasta de la ora 15:00, la Kanal D, peisaje sălbatice, bucate pe cât de faimoase, pe-atât de gustoase, dar și povești una și una. 

George Mihai și Andreea Străvoiu, gazdele emisiunii, merg în căutarea farmecului bucovinean autentic, iar primul popas îl vom face, prin intermediul emisiunii, la Ciocănești, în comuna – muzeu, emblemă a Bucovinei, care își dezvăluie întreaga frumusețe în această ediţie „ROventura”. Nu ratăm nici bucatele legendare și oamenii de poveste din Ținutul Gospodarilor.

Advertisement

Pentru început, pașii ne poartă la Ciocănești, aproape de granița munților cu Ardealul. Aici ni se dezvăluie, în toată splendoarea, una dintre cele mai cochete așezări din țară, iar colecțiile muzeale din sat sunt o completare firească a celei principale, constituită de casele frumos împodobite, ca de sărbătoare. Oamenii locului au parte încă de păduri întinse, pășuni grase și animale frumoase, de pe urma cărora au învățat să trăiască bine, de-atâtea generații deja.

Nu departe de Ciocănești, pe valea Pojorâtei și până la Fundu Moldovei, totul e ca un sanctuar natural, un veritabil muzeu al naturii. Ajunși pe tărâmul parcă fermecat al cailor huțuli, în inima Bucovinei, nu puteam să nu dăm o fugă și pe la casa de oaspeți a unuia dintre cei mai renumiți și iubiți gospodari dintre Obcine. Este un fapt ca în Bucovina, plaiurile pitorești, dar și gastronomia locală te cuceresc iremediabil și te fac să revii, iar și iar.

Nu ratați sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, o nouă ediție „ROventura”, cu George Mihai și Andreea Străvoiu, la Kanal D.

Advertisement

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending