Connect with us

Emisiuni

Călătorie fabuloasă pe Valea Trotușului și a Tazlăului Sărat cu ROventura

Published

on

Foto Credit: BLC Media

Sâmbătă, de la ora 15:00, „ROventura” ne invită într-o călătorie fabuloasă pe Valea Trotușului și a Tazlăului Sărat. Mergem, prin intermediul emisiunii, alături de George Mihai și Andreea Străvoiu, pe urmele începuturilor industriei petroliere din România, dar descoperim, pe drum, și alte valori moldovenești.

Ajungem, pentru început, la Moinești, acolo unde vom vedea și afla că aici se află prima sondă de petrol din lume. Pornim pe urmele începuturilor industriei petroliere din România, dar descoperim, pe drum, și alte valori, mai ales că zona Bacăului Montan ascunde povești una și una, care merită aflate.

Ajungem în comuna Măgirești, un loc unic, cu o viață culturală impresionantă, ce păstrează încă vie memoria personalităților locale. Pe aceste meleaguri vom descoperi că, păstrând trecutul, ne ajută să prețuim prezentul și să privim în viitor fără teamă. O altă oprire fabuloasă se va petrece la Prăjești, satul care păstrează vie memoria primilor petroliști. Colecția în aer liber te ajută să înțelegi cum se exploata demult țițeiul, iar în muzeu afli povestea oamenilor vremii.

Ne întoarcem, alături de roventurieri, la Moinești, pentru un alt popas de poveste, de data aceasta în Complexul situat în rezervația de pini, pentru a ne bucura de un ospăț pe cinste. Totodată, aici vom putea admira, alături de gazdele „ROventura”, singura rezervație naturală de pin negru din județ, și una dintre puținele din țară, care este și unica arie protejată din Moinești.

Advertisement

Nu ratați sâmbătă, de la ora 15:00, o ediție de colecție a emisiunii „ROventura”, prezentată de George Mihai și Andreea Străvoiu, la Kanal D.  

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending