Connect with us

A-Z NEWS

Călin Goia cucerea fetele in adolescență cu chitara

Published

on

Reclame

Invitaţi la Matinalii 21, membrii trupei Voltaj şi-au amintit cu nostalgie de anii de liceu. Despre cea mai mare nebunie pe care a făcut-o în acea perioadă, Călin Goia spune că nu se poate povesti la radio. Îşi aminteşte  cu plăcere de o escapadă cu cortul în Vama Veche şi de cheful  de atunci, care a ţinut până dimineaţa.

 

Despre relaţia cu fetele din perioada adolescenţei spune că era tare timid şi doar chitara îl salva şi cântările din parcuri, când chiulea. “Dacă nu aveam chitara cu mine, nu prea îmi ieşea cu fetele.” povesteşte artistul.

Întrebat de Manuel Dinculescu, gazda Matinalilor 21, ce le recomandă tinerilor la capitolul relaţii, Călin Goia a răspuns fără să stea prea mult pe gânduri:” Să zboare din floare în floare la vârsta lor, au timp, pe urmă de relaţii serioase.”

Trupa Voltaj a cântat live la Matinalii 21 ultima piesă, “Pic pic”. “Este dedicată băieţilor care sunt în liceu şi se luptă să cucerească inima celei mai populare fete. Peste o săptămână va fi gata si videoclipul.”, spune solistul  trupei.

Cum de a rămas trupa Voltaj mereu în topuri? “Am muncit foarte mult şi am pus suflet  în tot ce am făcut, nu din dorinţa de a fi vedete.”, răspunde Călin Goia.

Trupa Voltaj pregăteşte un turneu naţional, cu concerte în 9 oraşe si un single la toamnă.

Matinalii 21, Manuel Dinculescu, Anca Maco, DJ Andi şi Orlando, se aud în fiecare dimineaţă la Radio 21, de luni până vineri, între orele 06:30 şi 10:00.

 

 

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending