Connect with us

Life Style

Călin Goia a înmânat premiul de 4000 de Euro, câştigat de un bucureştean la Europa FM

Avatar

Published

on

După ce vineri, 17 octombrie, a câştigat 4000 de Euro la concursul Dublu sau nimic, în această dimineaţă, Ionuţ Istrate şi gaşca sa de colegi au venit în studioul “Deşteptarea”, de la Europa FM.

Europa fm 2

Tânărul a mărturisit că şi-a sunat soţia să-i spună că norocul i-a surâs şi este mai bogat cu 4000 de Euro, însă aceasta nu l-a crezut în primă fază. Cu banii câştigaţi, Ionuţ este hotărât să-şi achite creditul bancar.

George Zafiu şi Vlad Petreanu i-au întrebat pe colegii lui Ionuţ de ce nu au participat şi ei la concurs, iar una dintre colege a spus că ea preferă să câştige banii muncind. În replică, Ionuţ a spus că cei 4000 de Euro sunt cei mai munciţi bani, pentru că a muncit o viaţă să adune cunoştinţe.

Tânărul a fost astăzi şi cel care a adresat întrebările la concursul Dublu sau nimic. Din păcate, el nu i-a purtat noroc concurentei din această dimineaţă, care a pierdut. Aceasta nu a ştiu că Prometeu a furat de la zei focul pentru a le face oamenilor viaţa mai uşoară.

europa fm3

Călin Goia de la Voltaj a venit la matinal special pentru a-i înmâna lui Ionuţ premiul în valoare de 4000 de Euro. După emisie, câştigătorul a fost sărbătorit cu tort şi şampanie.

Concursul Dublu sau nimic continuă la Europa FM. Fiţi pe fază şi puteţi da lovitura!

Foto credit: Europa FM

 

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending