Connect with us

Emisiuni

Călin Popescu-Tăriceanu, invitat la Vorbeşte liber, astazi la TVR 1

Redactia Radar de Media

Published

on

Fostul premier discută cu moderatorul Sorin Avram despre alegerile prezidenţiale, în talk-show-ul de miercuri, 5 noiembrie, ora 21.00, la TVR 1 şi pe TVR+

Preşedintele PLR Călin Popescu-Tăriceanu a anunţat, marţi, că partidul pe care îl conduce îl va susţine pe Victor Ponta în cursa pentru Cotroceni, în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale. Miercuri seară, fostul premier dă curs invitaţiei jurnalistului Sorin Avram la o dezbatere despre rezultatul primului tur de scrutin şi despre alianţele care se formează în acest interval, într-o nouă ediţie a talk-show-ului Vorbeşte liber!. Ediţia din 5 noiembrie a emisiunii poate fi urmărită de la ora 21.00, la TVR 1 şi online, pe www.tvrplus.ro.

Cu un procent de 5,36% din voturile românilor în primul tur al alegerilor prezidenţiale, Călin Popescu-Tăriceanu a fost anunţat drept unul dintre favoriţi în cursa pentru fotoliul de prim-ministru, în eventualitatea în care prezidenţiabilul PSD ar câştiga în faţa lui Klaus Iohannis. Alegerile pentru şefia statului, dar şi mişcările politice din aceste două săptămâni vor constitui subiecte pe care Sorin Avram le va aborda cu invitatul său la Vorbeşte liber!.

În talk-show-ul din prime-time al TVR 1, lideri politici şi lideri de opinie dezbat la rece faptele fierbinţi ale zilei. Moderată de jurnalistul Sorin Avram, emisiunea Vorbeşte liber! abordează problemele majore ale zilei, evenimentele-cheie ale momentului, care generează cele mai multe comentarii. Lideri de opinie, personalităţi publice de notorietate, subiecte fierbinţi se întâlnesc într-o dezbatere „plină de nerv, dar fără nervi şi care nu va face jocurile nimănui” (Sorin Avram), de luni până joi, după Telejurnal, în direct la TVR 1.

Emisiunea este urmată, de la 22.00, de Biziday, cu Moise Guran, şi de late night show-ul Starea naţiei, cu Dragoş Pătraru, de la ora 22.50. Toate cele trei programe pot fi urmărite şi pe TVR+, pe tabletă sau mobil. Aici puteţi descărca aplicaţiile TVR+ pentru IOS şi Android.

Comentarii

comments

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending