Callatis 2009 continua! Muzica, vedete si bucurii la TVR 2 - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Spectacole

Callatis 2009 continua! Muzica, vedete si bucurii la TVR 2

Published

on

Dupa prima seara de festival, Mangalia straluceste.Cel mai mare festival de muzica de pe litoral a debutat luni seara cu un show incediar. Au urcat pe scena Fuego, Miki, Pepe, Fly Project, iar seara a fost incheiata de un recital al trupei italiene  Ricchi e Poveri. Fiecare seara are prezentatori proprii si teme diferite. Festivalul Callatis 2009 este transmis in direct de TVR 2 si de TVR International de la ora 21.10 pana la 22.45 si de la 23.00 pana la 00.10.

In aceasta seara folclorul e in audienta ! Vor urca pe scena: Daniela Condurache, Matilda Pascal Cojocarita, Petrica Matu Stoian, Constantin Enceanu, Steliana Sima, Sava Negrean Brudascu, Cornel Borza, Maria Didraga, Olguta Berbec, Gelu Voicu, Cristian Pomohaci, Aneta Stan, Gheorghe Turda, Nina Predescu, Ansamblul „Baladele Deltei „, Ansamblul „Plaiuri Dobrogene”, Orchestra ”Dor Romanesc” dirijata de Stefan Cigu.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
1 Comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending