Connect with us

Life Style

Camelia Baltoi : “Primele mele lectii de ski s-au soldat cu febra musculara si vanatai

Redactia Radar de Media

Published

on

Camelia Bălţoi, prezentatoarea ştirilor sportive la Digi Sport1, şi-a împlinit în această iarnă un vis din copilărie-a învăţat să schieze.

Aventura însă nu a rămas fără urmări.

“La început mi s-a părut dificil totul…schiurile păreau greoaie şi incomode, pârtiile arătau ca nişte mici “balauri” pentru mine, iar febra musculară de după ziua de ski părea că durează o viaţă întreagă.În plus m-am ales şi vânătăi de la căzături. Mi s-a spus că “aşa e la început” şi, într-adevar, aşa e! În ziua urmatoare, totul se schimbase la 180 de grade…ambiţia mea şi-a spus cuvântul, am prins curaj, iar senzaţia frumoasă de libertate pe care o simţi atunci când aluneci mi-a intrat în sânge”, spune vedeta Digi Sport.

Cu toate că s-a urnit greu Camelia Bălţoi spune că a descoperit un nou sport favorit. “Greu am hotărât să merg la ski, mai ales că nu mai încercasem niciodată sportul acesta, dar nişte prieteni dragi îşi făcuseră deja rezervări şi mi-am zis că este momentul să învăţ ceva nou. Aşa am ajuns în Austria, unde 3 zile, cât a durat aventura, am schiat în Kaprun. În martie vreau să repet experienţa”, spune Camelia.
Camelia Bălţoi poate fi urmărită de luni până joi, de la 10.00 la 14.00, la pupitrul Jurnalelor de ştiri sportive de la Digi Sport 1.

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați pe email sau la telefon.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending