Connect with us

ALL MEDIA

Camera Deputatilor a adoptat astazi proiectul de lege initiat de Deputatul Independent Mircia Giurgiu privind infiintare si functionarea camerelor pentru agricultura, silvicultura si dezvoltare rurala

Published

on

Un proiect de lege iniţiat de deputatul independent Mircia Giurgiu a fost adoptat astăzi, 14 iunie 2012, în şedinţa de plen a Camerei Deputaţilor. Este vorba despre proiectul de lege pentru modificarea Legii nr.283/2010 privind înfiinţarea şi funcţionarea camerelor pentru agricultură, silvicultură şi dezvoltare rurală.

În textul legii aflate în vigoare au fost identificate o serie de neconcordanţe şi confuzii în cuprinsul dispoziţiilor referitoare la organizarea alegerilor pentru camerele agricole zonale, la sistemul electiv, la atribuţiile şi finanţarea camerelor agricole, motive pentru care a fost iniţiat acest proiect de modificare a actului normativ mai sus menţionat. În acest sens au fost introduse modificări referitoare la statutul juridic al camerelor agricole zonale, eliminarea termenelor imperative, la numărul membrilor biroului permanent al colegiului regional.

În cazul acestui proiect de lege, Camera Deputaţilor este decizională, propunerea legislativă urmând să fie trimisă preşedintelui României spre promulgare.

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Locuri de muncă în România

Locuri de muncă în România

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending