Connect with us

Evenimente

Camil Petrescu si Leny Caler, impreuna dupa mai mult de 70 de ani

Avatar

Published

on

Asta au in plan, pe langa multe alte surprize de joi seara, organizatorii evenimentului “Micuta Portugheza”. De data aceasta, regizorul George Ciubotaru ne va duce intr-o calatorie uimitoare la bordul faimosului “Orient Express”, intr-o incercare indrazneata de a reda atmosfera eleganta din anii ’30, intr-un club bucurestean al zilelor noastre.

“Cei care vor veni vor avea parte de multe surprize si de o coregrafie foarte bine pusa la punct. Fetele au muncit enorm pentru acest show, zile de repetitii de cate 6-7 ore. Sunt sigur insa ca o sa iasa un show care nu doar ca va tine auditoriul cu sufletul la gura, dar va spune din nou o poveste frumoasa.”, a declarat cineastul, in exclusivitate. Promisiunea de a aduce, in timp, cultura in cluburi a fost facuta inca de la inceput de catre jurnalistul Adrian Cristea si Roxana Marinescu, cei care au creat evenimentul:

“Am de gand sa imi tin aceasta promisiune. Nu o plimb pe DoMnisoara M. peste tot si in toate timpurile de nebun. Ci pentru ca eu chiar vreau ca lumea sa se familiarizeze in felul acesta si prin stilul de cabaret-burlesque pus in scena de George, cu multe dintre personajele culturii romanesti si universale. Am ales sa punem in scena povestea de amor dintre Leny Caler si Camil Petrescu pentru ca ea este mai putin cunoscuta. Mai populara a fost idila dintre aceeasi cantareata si actrita si un alt mare scriitor, Mihail Sebastian.”, a spus “parintele” Micutei Portugheze, Adrian Cristea.

In oprirea “Orient Express-ului” la Bucuresti, DoMnisoara M. (Roxana Marinescu) ii va intalni pe Cristian Vasile, Camil Petrescu, Leny Caler (jucata de Ramona Pruteanu) si multe alte figuri interbelice. La Paris insa aceasta va avea surpriza vietii ei, un tete-a-tete cu Hercule Poirot, jucat de un actor surpriza.

“Ma bucur sa pot reinvia un personaj care demult avea o mega-popuritate si era adulata de toata lumea. Imi place ceea ce fac aici, chiar daca sunt model de mai multi ani, acest proiect a fost cea mai mare provocare de pana acum. E o placere sa lucrez cu George Ciubotaru, Roxana, Andreea Podarescu si celelalte colege.”, a spus Ramona Pruteanu.

Show-ul “Micuta Portugheza” se va tine joi, 14 iunie, de la ora 23:00 in Sankt Petersburg Pub din Centrul istoric. Din show-ul lui George Ciubotaru fac parte: Roxana Marinescu, Andreea Podarescu, Ramona Pruteanu, Denisa Bita, Cristina Cambera si Roxana Pruteanu. Pe viitor, echipa planuieste sa aduca in fata publicului si alte personaje marcante ale culturii, precum H.G. Wells sau Jules Verne.

Comentarii

comments

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending