Connect with us

Spectacole

Campania „Faci bine cu o carte” de la TVR Info, acum la Bookfest

Published

on

Românii pot încă dona cărţi, timp de două zile, în cadrul campaniei TVR INFO

Pentru ultimele două zile ale campaniei iniţiate de TVR INFO pe 2 mai, prin care Televiziunea de ştiri a românilor oferă câte o carte pentru fiecare LIKE primit pe pagina de Facebook a postului – facebook.com/tvrinfo –, echipa TVR INFO dă întâlnire celor care doresc să doneze cărţi la Complexul Epoziţional Romexpo, acolo unde, în această perioadă, se desfăşoară a şaptea ediţie a Salonului Internaţional de Carte „Bookfest”.

Campania „Faci bine cu o carte” a adunat, până acum, peste 4000 de volume pe care TVR INFO le va oferi unor biblioteci din ţară, unor centre culturale sau unor persoane propuse de telespectatori pe pagina de facebook. TVR INFO a pus la dispoziţia doritorilor un spaţiu special amenajat, unde se pot dona cărţi, la sediul TVR (str. Ermil Pangrati nr. 8-10, sector 1, Bucureşti) şi unde, pe parcursul acestei luni, s-au perindat numeroşi oameni generoşi.

Printre cei care au răspuns invitaţiei de a face donaţii se numără jurnalişti TVR – Malvina Cervenschi, Moise Guran, Raluca Belciu, Alina Stancu, Corina Dănilă, Cristina Cioran, Laura Nureldin, Oana Codrea, Ligia Munteanu, Cătălin Prisacariu, Eugen Rusu, Camelia Văcaru, Marius Constantinescu, Mihai Pilescu, Florian Petrică, Teodora Drăgoi, Ruxandra Bădescu –, dar şi edituri precum RAO sau Capitel, redacţia Europa FM, echipa ziare.com, Fundaţia Română a Inimii, echipa avocatnet.ro, precum şi mulţi telespectatori TVR INFO, sensibilizaţi de această iniţiativă. Un gest deosebit a fost cel al scriitorului Norman Manea, care a donat întreaga sa colecţie de cărţi pentru campania „Faci bine cu o carte”.

Mai multe detalii despre campania „Faci bine cu o carte” se găsesc pe www.facebook.com/tvrinfo.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending