Connect with us

AUDIENȚE TV

Campania E.U. YES LA VOT, lider de audiență! În online, mesajele video au fost afișate de peste 5.6 milioane de ori

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Știrile PRO TV au ocupat primul loc în topul audiențelor cu seria de reportaje despre importanța votului pentru Parlamentul European. În perioada alegerilor, Rareș Năstase și Camelia Donțu au realizat 30 de reportaje, în țară și în străinătate, și au arătat modele de succes ale antreprenorilor, city-managerilor și managerilor de proiecte care au înțeles că pot funcționa modern și corect în diverse domenii: agricultură, protecția mediului, educație, sănătate, atragerea forței de muncă sau dezvoltare urbană.

Echipa Știrilor PRO TV a străbătut mii de kilometri pentru a intervieva zeci de persoane, de la antreprenori, până la comisari europeni. Efortul lor a fost cumulat în peste 3.600 de minute de filmare și zeci de ore de documentare, vizionare, redactare și editare video. În plus, departamentul de Știri Externe din cadrul echipei Știrile PRO TV a realizat o serie de reportaje despre Uniunea Europeană, de la istoric și mod de funcționare, la instituții, rolul, componența și conducerea acestora (Comisia Europeană, Parlamentul European, Consiliul Europei), precum și cele mai importante măsuri luate în ultimul mandat al europarlamentarilor, măsuri care se aplică și în România.

De-a lungul întregii luni de difuzare, campania E.U. YES LA VOT a înregistrat o medie de 4.4 puncte de rating și 29.3% share, pe segmentul de publicului comercial, format din persoane cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă a obținut o medie de 2.3 puncte de rating și 15.5% share. La nivel național, în medie, peste 1 milion de români au urmărit reportajele care au explicat de ce e important să înțelegem care este rolul celor pe care-i trimitem să ne reprezinte în Parlamentul European.

E.U. YES LA VOT: peste 5.3 milioane reach și aproape 1 milion de vizualizări în mediul online

În mediul online, mai multe personalități publice și oameni de radio de la Europa FM s-au alăturat campaniei E.U. YES LA VOT și au invitat românii să-și exercite dreptul stabilit prin Constituție. Video-urile cu mesajele acestora au fost afișate de peste 5.6 milioane de ori, peste 1 milion de persoane le-au vizualizat, iar aproape 100.000 au interacționat, comentat și distribuit, în cele două săptămâni de la publicare.

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending