Connect with us

Emisiuni

Campania “Fără carte, Fără viitor”, o ediție specială “România, te iubesc!”, duminică, la PRO TV

Published

on

 

“România, te iubesc!” pregătește în această duminică, de la ora 18:00, o ediție specială care concentrează cele mai importante subiecte ale campaniei “Fără carte, Fără viitor”, realizată de Elena Lasconi, corespondent al Știrilor PRO TV.

Aproape 40% dintre elevii de 15 ani care se duc la școală sunt semianalfabeți. Recunosc litere, pot alcătui și citi cuvinte, dar nu le înțeleg sensul. În ultimii 25 de ani s-a tot vorbit despre reforme în educație, dar nicio  decizie nu a reușit să rezolve problemele sistemului educațional sau să îl aducă mai aproape de zilele noastre.

“Avem olimpici, ne place să ne lăudăm și să ne pozăm cu ei, dar, pe de altă parte, suntem rușinea Europei la capitolul analfabetism și abandon școlar. Există peste 300.000 de copii analfabeți în România și  alți peste 100.000 în afara sistemului de educație. Sunt copii care trăiesc în întunericul neștiinței.  

Copii săraci, condamnați la o viață mizeră și, de multe ori, la sclavie. Sunt munciți de părinți încă din momentul în care deprind primele comezi.  Acești copii sunt, teoretic, cei care ar trebui să contribuie la pensiile noastre. La țară se contopesc practic toate “bubele” sistemului românesc. Sărăcia, multe cadre didactice  fără vocație de dascăl, școli mai vechi de un secol –un pericol pentru oricine pășește în ele- școli izolate,  drumuri care arată ca o arătură bătute zilnic de copii de o șchioapăși o mare nepăsare din partea autorităților!”, a declarat Elena Lasconi.

Duminică, la “România, te iubesc!” veţi descoperi care sunt repercusiunile acestei realități ignorate de autorități: România, ca stat, poate pierde miliarde de euro în următorii zece ani din cauza unui sistem cu lipsuri. Veţi descoperi şi cum este afectată componenta umană: anual, cele câteva zeci de mii de copii care renunță la carte își semnează condamnarea la un trai în mizerie și întuneric.

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Emisiuni

Show-ul Vulturii de noapte de la Kanal D a fost scos din grila!

Published

on

Foto Credit: KANAL D
 

Victor Slav, alături de Giani Kiriță și Cătălin Cazacu, au fost scoși din grila de programe Kanal D. Cei trei prezentau emisiunea Vulturii de noapte, însă aceasta nu va mai apărea pe post, conform deciziei luate de conducerea postului de televiziune anunta, unica.ro .  

Principatul motiv a eliminarii show-ului din grila au fost cifrele sub asteptarile statiei!

Victor Slav nu pare să fie foarte afectat de această schimbare neașteptată din cariera sa având în vedere că prezentatorul TV deja a părăsit Capitala. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a plecat într-o scurtă plimbare la Bacău, dar a ținut să-și înștiințeze fanii că totul este perfect în regulă cu el: ”Un scurt popas în Bacău la ”Deja mă simt mult mai bine. Mulțumesc!”, – a scris Victor Slav în dreptul unei fotografii în care apare alături de un doctor.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

Andra, la finalul unui moment de salsa: ”Nu mai dansez cu Mihai Petre!”

Published

on

Foto Credit: PRO TV
 

Românii au talent revine vinerea aceasta cu o nouă ediție extraordinară din sezonul #9suprem. Concurenți care vor ului jurații și publicul vor lua cu asalt scena talentului și le vor prezenta momente la care nu s-ar fi așteptat.

Încântat de reprezentația de salsa a unei concurente, Mihai Petre i se alătură și dansează împreună, însă fata are un mic accident pricinuit de jurat. ”Nu mi s-a părut, dar am auzit că i-am rupt o unghie. Probabil că n-am mai dansat de mult, m-am trezit și eu pe scenă și n-am știut ce am făcut acolo. Chiar îmi pare rău… Nu-mi vine să cred că i-am rupt o unghie.”, spune Mihai ușor îngrijorat și gânditor. Andra, vehementă și temătoare pentru manichiura ei, spune: ”Eu nu mai dansez cu Mihai Petre!”.

Tot mâine, jurații sunt uluiți de performanțele unei concurente de numai 12 ani și de momentul pe care-l prezintă. ”Nu înțeleg, băi, nene! Nu are limite, nu are limite, efectiv… Nu există limite.”, spune Smiley, profund impresionat.

Jurații, împreună cu Smiley și Pavel, dar și publicul, nu se pot abține și i se alătură unui concurent pe scenă în timpul numărului acestuia. Toți dansează, cântă și simt bucuria din reprezentația participantului, iar Andra îi învață pe Smiley și Pavel câteva mișcări noi de dans.

Vineri, de la 20:30, scena Românii au talent va fi inundată cu bucurie, entuziasm, carismă și foarte mult talent.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

Vedeta din spatele măștii Venom a stat trei ore fără să vadă și să audă: “A trebuit să-i turnăm pe cap și corp o substanță foarte fierbinte”

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1
 

Venom vine joi, 21 martie, de la ora 20.00, la “Scena misterelor”, iar vedeta care se ascunde în spatele măștii a avut de suportat multe de dragul acestui personaj. Venom a fost una dintre cele mai complicate măști care au urcat până acum pe scena show-ului prezentat de Dan Negru, fiind necesare nu mai puțin de două luni pentru realizarea ei.

În primul rând, vedeta din spatele măștii a trebuit să stea trei ore fără să vadă și să audă și fără să poată respira pe nas. Apoi, a trebuit să suporte să-i turnăm pe cap și pe corp o substanță specială, foarte fierbinte, care să-i dea aspectul de lucios. Pe lângă toate astea, ghinionul a făcut să i se scurgă “sângele” de la gură, care a pătruns pe lângă piele și a desprins masca. Prin urmare, a fost nevoie de încă o oră ca să o refacem. Așadar, vedeta a avut ceva de îndurat, însă nu s-a plâns absolut deloc”, spune Andreea Rădulescu, make-up artistul care conduce echipa de machiaj special.

Cine se ascunde în spatele supereroului Venom, telespectatorii vor descoperi joi, 21 martie, de la ora 20.00, într-o nouă ediție “Scena misterelor”, prezentată de Dan Negru, alături de Romică Țociu, la Antena 1.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending