Connect with us

Campanie TV

CAMPANIA | „Pune pret pe viata”, a fost premiata de colegiul medicilor!

Published

on

Campania “Pune preț pe viața” demarata ACASA a fost premiata miercuri, 19 iunie, de catre Colegiul Medicilor la categoria “Proiectul unei asociații de pacienți cu cea mai mare relevanta”, din cadrul celei de-a cincea editie a Galei Medica.

Prin campania “Pune pret pe viata”, ACASA impreuna cu “Asociatia Romana de Hemofilie” si “Asociatia Daruieste Viata” isi doresc sa determine Ministerul Sanatatii sa acorde tratamentul vital pentru bolnavii de hemofilie si sa sporeasca strangerea de fonduri pentru dotarea Centrului de la Buzias, singurul din Romania. In acest fel,  fiecarui copil diagnosticat cu hemofilie sa i se acorde dreptul la viata printr-un tratament profilactic corespunzator, asa cum se intampla in fiecare tara europeana.

“Suferinta, furie, disperare, cautare. Asta inseamna viata unui bolnav de hemofilie. Sper ca premierea campaniei „Pune pret pe viata” va trezi constiinta celor de care depinde acordarea si decontarea tratamentului profilactic pentru toti hemofilicii din Romania. ACASA a reusit sa dea speranta unor suflete chinuite de aceasta boala perfida. Vindecarea lor depinde doar de sistemul medical romanesc. Sa nu uitam ca si hemofilicii au dreptul sa zambeasca”, declara Maria Cernat, reporter Povestiri adevarate.

„Premiul acordat campaniei Pune pret pe viata este o recunoastere a importantei tratarii profilactice a hemofiliei, dar si un prilej de a reaminti Statului Roman de promisiunile facute la finalul celor 3 luni de campanie. Atunci, dosarele cu cele peste 50.000 de semnaturi stranse pe http://punepretpeviata.acasatv.ro/, care sustin decontarea tratamentului profilactic pentru hemofilie, au ajuns pe masa Primului Ministru Victor Ponta”, declara Oana Gheorghiu (Asociatia Daruieste viata).

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending