Connect with us

Campanie TV

Campania România din Regatul Unit se încheie duminică cu o ediție specială România, te iubesc!

Published

on

Reclame

Duminică, de la ora 18:00, la România, te iubesc!, se va încheia campania România din Regatul Unit a Știrilor PRO TV. Rareș Năstase, corespondent special Știrile PRO TV, le-a arătat telespectatorilor, în 17 episoade difuzate în cadrul jurnalului de știri și două ediții România, te iubesc!, care este situația emigranților români din Anglia.

Dacă în prima ediție difuzată în cadrul emisiunii am văzut mulți români din elita londoneză,  povești de succes, dar și exemple negative, duminica aceasta telespectatorii vor vedea în amănunt tot ce înseamnă traiul la Londra. Cât este chiria și cum locuiesc românii, cât durează și cum se deschide o afacere, ce avantaje ai ca persoană fizică autorizată în Marea Britanie sau cum poți lucra autorizat ca muncitor în construcții sau ca șofer de taxi vor fi informații importante pentru cei care se gândesc să lucreze acolo. Rareș va prezenta și calcule despre câți bani pot pune deoparte imigranții după o lună de muncă, dar și ce sacrificii fac pentru a trăi la Londra.

“Am filmat în total 13 zile, în două deplasări succesive. Am adunat peste 42 de ore de filmare, pentru că am filmat cu două camere și am avut zile în care am fost pe teren și câte 16 ore, deoarece pe lângă filmările de zi, am avut parte de multă acțiune de noapte, în raziile cu poliția metropolitană. Sunt multe povești interesante și mulți oameni care m-au inspirat, pentru că am citit multă ambiție și seriozitate în ochii lor. În urma campaniei, pot spune că nu românii pe care îi prezintă unele tabloide londoneze sunt cei care ne reprezintă în Regatul Unit. Marea masă sunt oameni muncitori, care au plecat din țara lor în căutarea unui trai mai bun, iar în Marea Britanie cei mai mulți au reușit și reușesc să se integreze corect în sistemul britanic.” – a declarat Rareș Năstase.

Foto Credit: PRO TV

CITESTE SI:

 

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending