CAMPANIE | CNA vrea sa-i determine pe tineri sa consume bere fara alcool! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

ALL MEDIA

CAMPANIE | CNA vrea sa-i determine pe tineri sa consume bere fara alcool!

Published

on

CNA vrea să desfăşoare, în luna octombrie, împreună cu Asociaţia Berarii României, o campanie în şcoli, prin care să încurajeze adolescenţii să consume bere fără alcool, în locul celei cu alcool, a anunţat Laura Georgescu, preşedintele CNA, vineri, în cadrul unui seminar organizat la Bucureşti, scrie Mediafax. 

Laura Georgescu, preşedintele Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA), a fost prezentă, vineri, la un seminar despre autoreglementarea sectorului berii din România, organizat la Bucureşti de Asociaţia Berarii României. La eveniment au participat mai mulţi reprezentanţi ai Asociaţiei Berarii României, dar şi ai Consiliului Român pentru Publicitate (RAC).

În acest context, Laura Georgescu a vorbit despre parteneriatele pe care CNA le are cu cele două organisme, precizând că întotdeauna aceste colaborări au generat campanii de prevenire în privinţa consumului de alcool, de protejare a minorilor, dar şi de informare corectă a consumatorilor.

De asemenea, Georgescu a precizat că, în momentul de faţă, CNA şi Asociaţia Berarii României pregătesc o campanie privind înlocuirea consumului de bere cu alcool în rândul adolescenţilor cu cel al berii fără alcool. „Asta este cel puţin ce ne-am propus pentru toamna acestui an”, a spus Laura Georgescu.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending