Connect with us

ALL MEDIA

CAMPANIE: La un an de la tragedia din clubul Colectiv, echipa Știrile Pro TV pregătește o serie de materiale speciale

Published

on

Pe 30 octombrie se împlinește un an de la tragedia din clubul Colectiv, care a cutremurat întreaga țară. Echipa Știrilor Pro TV a pregătit, începând din această seară, o serie de reportaje speciale care pot fi urmărite în cadrul jurnalului de la ora 19:00.

Există o durere care trece dincolo de cea fizică, sunt victime care au nevoie în continuare de ajutor și nu există vinovați trași la răspundere. Telespectatorii vor putea urmări mărturii ale victimelor, dar și ale părinților celor care și-au pierdut viața în cumplita tragedie din clubul bucureștean.

 

Alex Dima a făcut echipă cu Alexandra Tănăsescu pentru aceste materiale, iar duminică, 30 octombrie, va prezenta pe larg, la România, te iubesc!, întregul tablou al tragediei. „Materialul va fi despre ce s-a întâmplat în acea noapte și despre câte am înțeles și cât de pregătiți suntem acum. De fapt cât de nepregătiți suntem. Există  furie, revoltă, indignare, dar și îndemnul că nu trebuie să-i uităm nici pe cei care au plecat dintre noi, nici pe cei care au rămas, pentru că au nevoie de ajutor. Și nici pe politicienii care vor candida peste câteva zile.”, a declarat Alex Dima.

Telespectatorii vor afla care sunt repercusiunile tragediei, cum s-au schimbat viețile oamenilor după 30 octombrie, în ce situație se află cei care au nevoie de tratament, dar și ce au de zis autoritățile despre acest subiect.

 

Foto Credit: PRO TV

Foto Montaj: RADAR DE MEDIA

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending