Campanie PRIMA TV: România Solidară - împreună pentru #colectiv - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Campanie TV

Campanie PRIMA TV: România Solidară – împreună pentru #colectiv

Published

on

Foto Credit: PRIMA TV

Prima TV, Adevărul, Click! și Asociația Dăruiește Viață au lansat un apel umanitar pentru strângerea fondurilor necesare tratamentului și îngrijirii victimelor incendiului din clubul Colectiv, din București.  

Prima TV, Adevărul și Click! împreună cu Asociația Dăruiește Viață au lansat, la începutul săptămânii, campania România Solidară. Campania își propune să vină în sprijinul victimelor tragediei din seara de 30 octombrie 2015, când în clubul Colectiv a izbucnit un incendiu în urma căruia 32 de tineri și-au pierdut viața, iar alte peste 140 de persoane au fost rănite.

Vlad Sterescu, directorul departamentului de știri al Prima TV, declară că „În aceste clipe grele trebuie să fim alături de cei care luptă pentru viața lor și să le oferim, lor și familiilor lor, tot sprijinul de care au nevoie în ceea ce privește tratamentul și condițiile de spitalizare. Îndemnul nostru este către solidaritate și compasiune în aceste momente de cumpănă.

Mulți dintre tinerii care au fost vineri seara în clubul Colectiv sunt în continuare internați în spitalele bucureștene iar starea lor este gravă. Răniții au și vor avea nevoie și în următoarea perioadă de operații, tratamente, aparatură și tehnică medicală specială. Campania România Solidară își propune să doteze spitalele cu tot ceea ce este nevoie pentru a oferi cel mai bun tratament pentru acești tineri și pentru pacienți cu afecțiuni similare.

Carmen Uscatu, fondatorul Asociației Dăruiește Viață, spune că orice ajutor este binevenit și că primii pași au fost făcuți. „Am dat deja comenzi pentru a achiziționa saltele antiescare active și aparate de ventilație mecanică. Acestea vor veni în câteva zile și vor fi donate spitalelor. Am primit necesarul de la mai multe spitale și sperăm ca banii pe care îi veți dona să aducă o șansă în plus la viață acestor oameni.”

Cei care doresc să se alăture campaniei România Solidară pot face donații în contul Dăruiește Viața RO97INGB0000999903477197 – ING BANK sau prin SMS, la numărul 8824*. Toate fondurile strânse prin intermediul acestei campanii vor fi folosite exclusiv pentru asigurarea tratamentelor răniților și dotarea spitalelor cu tehnica medicală necesară.

Romania_solidara prima tv

Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. Raluca

    4 noiembrie 2015 at 17:15

    Suntem toti solidari cu supravietuitorii…

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending