joi, februarie 22, 2024
More
  AcasăTeleviziuneCampanie TVCampanie Stirile Kanal D - "Fă-ţi un drum în România!"

  Campanie Stirile Kanal D – „Fă-ţi un drum în România!”

  Știrile Kanal D difuzează o serie de reportaje despre starea dezastruoasă a infrastructurii rutiere din România

  Din aceasta seară, de la 19:00, Știrile Kanal D le aduc telespectatorilor o serie de reportaje referitoare la lipsa infrastructurii  rutiere în România. Suntem pe ultimul loc în Europa la acest capitol atât de important pentru bunul mers al unei societăți, dar și primii atunci când vine vorba de minunile naturii.

  Campania „Fă-ți un drum în România!” ne poartă, prin intermediul acestor reportaje, de la agonie, la extaz, conducându-ne pe drumuri care arată ca după bombardamente, prin „hârtoapele” birocrației, dar și prin locuri de o frumusețe care iți taie respirația.

  Descoperim șosele despre care autoritățile nici măcar nu știu cui aparțin sau parcurgem drumul pe care merge chiar președintele țării către stațiunea preferată de schi, unul pe care sunt indicatoare cu „Accesul interzis!”. Ne minunam când aflăm că turismul la cota 1. 700 intră  iarna în colaps pentru că drumul devine impracticabil.  Dar în toată această călătorie, vedem  şi imagini ale naturii de o frumusețe ireală. Unele zone au fost puse în valoare de antreprenori ambițioși care astupă, din proprie inițiativă , craterele din șosele și scot în evidență frumusețea locurilor, astfel încât turiștii să poată ajunge cu ușurință să se bucure de experiențe memorabile.

  Pentru că infrastructura „face și desface” turismul, cu toții am avea de câștigat, inclusiv autoritățile, dacă aceasta ar fi una funcțională, la standarde europene. Campania „Fă-ți un drum în România!” este o dovadă vie a faptului că avem o țară frumoasă, dar la care ajungem cu greutate, încă un semnal de alarmă care ar putea să mobilizeze autoritățile, liderii comunităților locale.

  Reportajele campaniei  „Fă-ți un drum în România!” vor putea fi urmărite în fiecare seară, de la 19:00, de luni până vineri, timp de două săptămâni, la Kanal D.

  Dorin Huntai- Redactor-Șef

  Editor-in-Chief, Founder, Owner | dorin.huntai@radardemedia.ro

  Dorin Huntai- Redactor-Șef
  Dorin Huntai- Redactor-Șefhttps://www.radardemedia.ro
  Editor-in-Chief, Founder, Owner | dorin.huntai@radardemedia.ro
  ARTICOLE SIMILARE

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  - Advertisment -spot_img

  Articole recente