CAMPANIE TVR. Tu ştii adevărul. Pandemia nu este un fake news - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Campanie TV

CAMPANIE TVR. Tu ştii adevărul. Pandemia nu este un fake news

Published

on

Incepând de astăzi, Televiziunea Română lansează în cadrul jurnalelor de ştiri o amplă campanie de informarea corectă privind infectarea cu virusul SARS-COV 2, sub titlul : „Tu ştii adevarul. Pandemia nu este Fake News!”

Răspândirea coronavirusului a generat multe știri false, iar dezinformarea împiedică eforturile autorităților de aplicare a măsurilor de prevenire, siguranţă şi protecţie în rândul populaţiei şi de stopare a pandemiei.

În susținerea unei informări corecte, zilnic, de luni până duminică, în principalele  buletine informative ale zilei difuzate pe canalele TVR1 şi TVR2, respectiv, în Telejurnalul de la 20:00 – TVR1 şi Ora de știri de la ora 18:00 -TVR 2 , telespectatorii vor putea afla direct de la specialiștii invitați care este adevărul despre cele mai vehiculate dezinformări legate de pandemie și infecția cu SARS-COV 2. Ştiri sau informaţii de genul: „COVID este răceală” sau  „Secțiile ATI sunt goale” sunt doar câteva dintre subiectele demontate.

În aceste momente de criză, când instituțiile din prima linie fac eforturi pentru a stopa numărul pacienților infectați, fiecare dintre noi poate contribui la oprirea răspândirii COVID-19, având grijă față de propria sănătate și a celor din jur, dar și printr-o informare corectă, cu un conținut verificat și relevant.

Campania TVR „Tu ştii adevarul. Pandemia nu este Fake News!” se va desfășura până la sfârșitul lunii decembrie 2021.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending