Connect with us

A-Z NEWS

Campioana pe val » CFR Cluj a urcat pe 5 după 3-2 cu Ceahlăul

Published

on

Reclame

 

CFR Cluj a învins cu 3-2 pe Ceahlăul, prin golurile lui Rui Pedro, Deac şi Kapetanos. Pentru nemţeni au marcat Golubovici şi Achim. Campionii au depăşit Petrolul în clasament şi au urcat pe locul 5.

Nemţenii au ţinut piept campioanei în prima repriză. Jucătorii lui Enache au contrat prin faze periculoase. Golubovici şi Constantinescu l-au pus în mare dificultate pe Felgueiras.

Eroul din returul cu Braga, Rui Pedro, a deschis scorul cu o finalizare de clasă, din centrarea lui Deac. Oapeţii au egalat dintr-o fază spectaculoasă. Golubovici a reluat superb o centrare şi l-a învins pe Felgueiras.

Echipa lui Paulo Sergio a revenit de la cabine mai sigură în apărare. Portughezul Rui Pedro a jucat din nou rolul de salvator pentru clujeni. A scos penalty-ul din care Deac, revenit după o lungă pauză, şi-a adus echipa în avantaj.

Tot gazdele au dominat pînă în final, Kapetanos a ratat două mari ocazii, iar în minutul 80, arbitrul Comănescu a anulat eronat golul înscris de Bădescu, plecat la limita ofsaidului. Vîrful grec nu l-a mai iertat pe Miron cu 5 minute înainte de final şi a dus scorul la 3-1. Achim a redus din diferenţă în primul minut de prelungiri.

ECHIPELE DE START:

CFR: Felguieras – Aguirregaray, Maftei cpt., Piccolo, Sepsi – Vass, Celestino – Hora, Rui Pedro, Deac – Kapetanos
Rezerve: Stăncioiu, Ivo Pinto, Rada, Mureşan, Sougou, Camora, Bjelanovic

CEAHLĂUL: : Miron – Rusu, Ichim, Aloisio, D. Barna – Monroy, Achim – Constantinescu, Lukanovic, Stana – Golubovic.
Rezerve: Jovic, Marc, Cazan, Tolomir, Bădescu, Onciu, Velici

GSP

 

 

 

 

 

 

 

 

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending