Connect with us

Emisiuni

Campioanele și Campionii luptă astăzi la Ce spun românii pentru două cauze nobile!

Vineri, de la ora 16:00, telespectatorii vor avea parte de o ediție specială Ce spun românii, plină de voie bună și foarte mult umor!

Avatar

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Vineri, de la ora 16:00, telespectatorii vor avea parte de o ediție specială Ce spun românii, plină de voie bună și foarte mult umor!

Echipa Campioanelor, alcătuită din gimnastele Corina Ungureanu – căpitan, Monica Roșu, Sandra Izbașa și Silvia Stroescu, va lupta pentru organizația Hospice Casa Speranței și va înfrunta echipa Campionilor, formată din Benny – kickboxer și căpitan de echipă, Cătălin Cazacu – multiplu campion național la motociclism viteză, Pitbull Atodiresei – kickboxer și Radu Valahu – campion național la skandenberg. Băieții vor face tot posibilul să câștige cât mai multe puncte și marele premiu pentru organizația Hope and Homes for Children România.

Toate punctele câștigate de cele două echipe vor fi transformate în bani, iar la final suma este dublată de Pro TV și donată celor două cauze caritabile.

Concurenții se vor distra mâine timp de o oră alături de gazda emisiunii, Cabral, vor juca frumos și vor încerca să ghicească răspunsurile date de români la întrebări precum Pentru ce motiv o găină ar putea invidia o lebădă?, În ce ocupație trebuie să știi să păstrezi secrete? sau Ce plantă poate fi folosită ca și condiment?. Reacțiile și discuțiile dintre membrii celor două echipe vor fi savuroase și îi vor încânta pe români.

Game show-ul Ce spun românii le va aduce telespectatorilor mâine o ediție care nu trebuie ratată, în care vor avea parte de distracție la cote maxime.

CE SPUN ROMANII PRO TV

CE SPUN ROMANII
PRO TV

Comentarii

comments

Reporter Corespondent | roxana.voicu@radardemedia.ro

Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. Avatar

    jo#eee

    2 noiembrie 2020 at 18:31

    02.11.2020

    Vă rog să nu mai dați emisiunea Ce Spun ROMÂNII decât sâmbăta și duminica.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending