Connect with us

Spectacole

Campionatele Europene de Atletism, în direct de la Barcelona, exclusiv la TVR 2 si TVR HD

Published

on

Reclame

În perioada 27 iulie – 1 august, TVR 2, TVR HD şi TVR.ro vor transmite în direct de la Barcelona cele mai importante probe şi evenimente din cadrul celei de-a 20-a ediţie a Campionatelor Europene de Atletism. Peste 1400 de atleţi din 50 de ţări vor evolua pe stadionul Olimpic din Barcelona în cadrul a 47 de probe.

Telespectatorii români vor putea urmări transmisiunile în direct de la Barcelona pe TVR 2, TVR HD şi TVR.ro, de marţi până duminică, de la ora 19.30 iar în week-end de la orele 11.00 şi 19.30. Comentariul va fi asigurat de Andi Vilara.

Detalii despre Campionatele Europene de Atletism şi transmisiunile live pe site-ul TVR pot fi accesate la adresa www.tvr.ro/atletism2010. Tot aici, iubitorii atletismului pot participa la un concurs special pentru a câştiga un tricou original semnat de Gabriela Szabo.

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending