Connect with us
Reclame

Săptămâna trecută, Eurosport 2 a transmis în direct meciul care a deschis noul sezon din Bundesliga: Wolfsburg a produs surpriza și a câștigat Supercupa în fața celor de la Bayern Munchen.

Trupa antrenată de Pep Guardiola a condus cu 1-0 (gol Robben) însă gazdele au egalat pe final prin Bendtner, cel care avea apoi să transforme și penalty-ul decisiv. Este pentru al treilea an la rând când bavarezii pierd Supercupa, precedentele două meciuri fiind cedate în fața Borussiei Dortmund.

Conform tradiției, campionii joacă primul meci al campionatului astfel încât, vineri de la 21.30 Eurosport 2 va transmite partida Bayern vs Hamburg. Așa cum v-am obișnuit, de la ora 21.00 puteți urmări un magazin dedicat fotbalului german în care vor fi amintite principalele schimbări din cadrul formațiilor de top, cum ar fi aducerea lui Thomas Tuchel pe banca Borussiei Dortmund, după plecarea lui Jurgen Klopp. Dacă din partea lui Bayern principala știre a fost legată de aducerea lui Arturo Vidal de la Juventus, despre Hamburg putem spune că a trecut cu bine al doilea an consecutiv peste emoțiile meciului de baraj pentru menținerea în Bundesliga.

Ziua de sâmbătă e deschisă de confruntarea de la Bremen, acolo unde Werder primește replica celor de la Schalke (16.30). Urmează magazinul Half Time Highlights pentru a urmări apoi în direct derby-ul rundei: Dortmund vs Gladbach începe la 19.30. Meciuri de calitate se anunță a fi și duminică, atunci când ne vom reîntâlni cu proaspăta câștigătoare a Supercupei: Wolfsburg vs Frankfurg e Live pe Eurosport 2 de la 16.30. Imediat după această partidă ne vom muta atenția spre Stuttgart, acolo unde Alex Maxim pare a continua, în ciuda unui sezon mai puțin reușit. FC Koln este adversara din deschidere.

 

Live pe Eurosport 2 din Bundesliga, prima etapă:

  • Bayern Munchen vs Hamburg, vineri de la 21.30
  • Werder Bremen vs Schalke, sâmbătă de la 16.30
  • Dortmund vs Gladbach, sâmbătă de la 19.30
  • Wolfsburg vs Frankfurt, duminică de la 16.30
  • Stuttgart vs Koln, duminică de la 18.30

 

Toate meciurile din Bundesliga sunt transmise în direct online pe Eurosport Player.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

IN Trending