Campionatul Franţei va fi transmis în exclusivitate până în 2018 pe DIGI SPORT - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Premieră TV

Campionatul Franţei va fi transmis în exclusivitate până în 2018 pe DIGI SPORT

Published

on

Trei sezoane de fotbal de înaltă clasă. Aceasta este oferta Digi Sport pentru următorii 3 ani în care va transmite Ligue 1, campionatul de fotbal al Franţei şi Cupa Ligii Franţei.

Clasat pe locul 6 în Europa ca valoare, după campionatele Spaniei, Angliei, Germaniei, Italiei si Portugaliei, Ligue 1 va fi transmis ÎN EXCLUSIVITATE în România pe Digi Sport. Canalele de sport din portofoliul RCS & RDS vor transmite în direct competiţiile din ediţiile 2015/2016, 2016/2017 şi 2017/2018.

În acest sezon P.S.G a câştigat detaşat titlul de campioană, iar asta a declanşat o adevărată sărbătoare la Paris. Trupa lui Laurent Blanc a cucerit al cincilea titlu din istorie.  Cursa pentru locul 3, ultimul de Champions League, s-a încheiat cu victoria lui Monaco. Echipa din Principat s-a impus cu 1-0 la Lorient, prin golul lui Ferreira Carrasco, şi va juca în preliminariile U.C.L. Clasamentul final al ediţiei din acest an a Ligue 1 le are pe podium pe P.S.G, Lyon şi Monaco.

Digi Sport a transmis Ligue 1 din 2010, iar din acest sezon are drepturi EXCLUSIVE de difuzare a competiţiei în România. Mai multe detalii pot fi accesate pe www.digisport.ro.

Foto Credit: Digi Sport

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending