Connect with us

EVENTS

Campionatul Mondial de Gimnastică Artistică, în direct la TVR

Published

on

Campionatul Mondial de Gimnastică Artistică găzduit de oraşul belgian Antwerp va fi transmis, în exclusivitate în România, la TVR 1, TVR HD şi online, pe TVR+. Între 3 şi 6 octombrie, iubitorii de gimnastică pot vedea probele de individual masculin (joi, 3 octombrie, de la ora 21.00) şi feminin (vineri, 4 octombrie, ora 21.00), precum şi finalele pe aparate (5 şi 6 octombrie, ora 15.30). Pentru telespectatorii TVR, comentariul este asigurat de Alina Alexoi.

Campionatul mondial de la Antwerp, locul unde s-a desfăşurat prima ediţie a mondialelor de gimnastică (în 1903), este al specialiştilor pe aparate. Vedetele gimnasticii mondiale vor lupta pentru medalii în „capitala diamantelor”. Sandra Izbaşa îşi ia adio de la fani la ultimul ei mondial, după care a anunţat că se retrage. Ea nu are în palmares aurul mondial, dar e dublă campioană olimpică, iar la Antwerp luptă pentru aur la sol. Pe de altă parte, pot urca pe podium şi Larisa Iordache, debutantă într-un Campionat mondial, sau Marius Berbecar, calificat în finale la sărituri şi paralele.

Luni, Nadia Comăneci a fost în sala de la Antwerp şi a vorbit cu Alina Alexoi despre nivelul tehnic la care a ajuns gimnastica. Fosta campioană a declarat în exclusivitate pentru TVR că se bucură că a practicat gimnastica în urmă cu 30 de ani, când riscul nu era atât de mare. „Sportivii de azi demonstrează că gimnastica nu are limite”, a spus Nadia, care crede că succesul aparţine azi celor puternici fizic. Fosta gimnastă a lăudat-o pe Sandra Izbaşa pentru că a reuşit să revină în sală după Jocurile Olimpice şi, mai mult, să fie favorită la medalie la sol.

România nu a mai luat medalii la mondialele de gimnastică din 2010, când Ana Porgras a obţinut aur la bârnă, iar Diana Chelaru s-a clasat a doua la sol.

Facebook Comments Box
Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending