Connect with us

Sport

Campionatul Mondial de Nataţie de la Budapesta, în direct la TVR

Published

on

Foto Credit: TVR
Reclame

În exclusivitate, semifinalele probei de 100 m, la care David Popovici s-a calificat cu cel mai bun timp în această dimineaţă, se văd la TVR 1 azi, 21 iunie, de la ora 19.26, însoţite de comentariul lui Emil Hossu-Longin.

Transmisiunea directă a semifinalelor este precedată, de la ora 19.00, de o ediţie specială dedicată evenimentului sportiv.

Televiziunea Română va prezenta in exclusivitate mai multe probe din Campionatul Mondial de Nataţie de la Budapesta, care îi aduce din nou în prim plan pe înotătorii români David Popovici şi Robert Glinţă. Printre competiţiile ce vor fi difuzate se numără şi cele de sprint în care concurează David Popovici şi cele de spate la care participă Robert Glinţă.  

Seria de transmisiuni debutează astăzi, 21 iunie, la ora 19.00, când telespectatorii televiziunii publice vor putea vedea în direct semifinala probei de 100 m liber în care va concura David Popovici.

Telespectatorii TVR 1 vor mai putea vedea, până pe 3 iulie, când se încheie campionatul, şi alte competiţii la care participă spotrivii români, dar şi cei mai buni înotători ai momentului.

David Popovici, în Semifinalele probei de 100 m liber – azi, în direct la TVR 1

Va fi o nouă seară plină de emoții și speranță pentru iubitorii sportului din România! David Popovici, campionul mondial din proba de 200 m liber, concurează în această seară, de la ora 19.31, în semifinalele probei de 100 m liber din cadrul Campionatului Mondial de Nataţie pentru seniori în bazin de 50 m, ediția Budapesta 2022. Calificat în penultimul act cu cel mai bun timp din serii, 47.60 secunde, David Popovici a fost repartizat în cea de-a doua semifinală și va concura pe culoarul al patrulea. Atât semifinalele, cât şi finala probei de 100 m se vor vedea în direct la TVR 1 azi, 21 iunie, de la ora 19.26 şi mâine, 22 iunie, de la 19.22.

Robert Glinţă, în proba de 50 m spate, vineri dimineaţă

După ce a participat în finala probei de 100 m spate, unde s-a clasat pe locul 8, Robert Glință va concura vineri la proba de 50 de metri spate. Seriile de calificare sunt programate în dimineața zilei de 24 iunie, semifinalele sunt în aceeași zi, iar finala va avea loc sâmbătă, 25 iunie. Evoluţia sportivului român va putea fi urmărită, de asemenea, în direct la TVR.

Campionatele Europene de Înot pentru Juniori 2022 se văd tot la TVR

Televiziunea Română şi Federaţia Română de Nataţie au încheiat un parteneriat pentru preluarea Campionatelor Europene de Înot pentru Juniori 2022 înainte de începerea Campionatului Mondial de Nataţie de la Budapesta.  

David Popovici, dar si alți tineri înotători români de mare valoare, vor concura la începutul lunii iulie la Campionatele Europene de Înot pentru Juniori 2022, competiţie desfăşurată în premieră în România, la Complexul Olimpic de Nataţie Otopeni. Sportivilor români li se vor alătura cei mai buni înotători juniori ai Europei, care vor performa pentru prima dată în România. Evenimentul marchează ultima participare a lui David Popovici la o competiţie pentru juniori.

Televiziunea Română va transmite Campionatele Europene de Înot pentru Juniori 2022, în direct şi în exclusivitate, pe TVR 1, în perioada 5-10 iulie 2022. 

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending