duminică, februarie 25, 2024

PUBLICITATE@RADARDEMEDIA.RO

More
  AcasăA-Z NEWSCampionul Lucian Bute a povestit la Europa Fm despre meciul cu Miranda...

  Campionul Lucian Bute a povestit la Europa Fm despre meciul cu Miranda…

  La câteva ore după ce a revenit în România, Lucian Bute a fost invitatul lui Ovidiu Ioaniţoaia, în direct în „Tribuna Zero” de la Europa FM, unde a răspuns întrebărilor venite de la ascultători. Alături de Bute, în studioul Europa FM a fost prezent şi Rudel Obreja, Preşedintele Federaţiei Române de Box. Invitatul de seamă al lui Ovidiu Ioaniţoaia a povestit cum şi-a apărat cu succes, pentru a 5-a oară, titlul de campion al lumii la categoria „Super mijlocie”.

  „Este adevărat că meciul era programat să dureze 12 reprize, dar l-am doborât pe Edison Miranda în cea de-a treia, prin knock-out. Eu mi-am făcut meciul uşor. L-am studiat foarte bine, am urmărit multe meciuri cu el, ştiam foarte bine ce face, unde greşeşte, care sunt punctele lui slabe. M-am antrenat timp de 2 luni, de 2 ori pe zi, 6 zile din 7. De asemenea, trebuie să recunosc că pe lângă talent, ambiţie şi muncă, faptul că am un antrenor foarte bun, m-a ajutat să ajung campion mondial”, a explicat Lucian Bute.

  Ascultătorii Europa FM au vrut să afle care a fost cel mai greu meci din viaţa lui de sportiv. „Primul meci cu Andrade a fost un meci foarte greu din punct de vedere fizic. A fost epuizant. Am boxat 12 reprize şi la sfârşit am vrut să fac spectacol şi era să mă coste. Şi meciul cu Miranda a fost greu, pentru că este un boxer foarte puternic, agresiv, care loveşte foarte bine cu ambele braţe. Din fericire, nu a apucat să mă lovească pentru că am respectat strategia pe care o făcusem împreună cu antrenorul meu”, a declarat campionul.

  Deşi nu a vrut să dezvăluie suma pe care a primit-o în urma acestei victorii, Lucian Bute a declarat zâmbind că este mulţumit cu ceea ce a câştigat.

  Mama nu s-a uitat niciodată la un meci de-al meu, dar acum la Montreal am reuşit să o conving să intre în sală să vadă atmosfera. Trebuia ca atunci când începe meciul să plece, să se retragă într-o încăpere, dar până la urmă a rămas. Am văzut pe înregistrări că la un moment dat începe se să plângă şi se ruga. Tata e un fan al meu, după ce s-a terminat meciul a urcat în ring. A fost pentru prima dată când au plecat din ţară, pentru prima dată când au mers cu avionul. Au văzut cu ochii lor cât de mult mă iubesc canadienii şi cât mă respectă”, a povestit emoţionat Bute, mândru că şi-a făcut părinţii fericiţi.

  Lucian Bute a adus în studioul Europa FM şi centura de campion mondial.

  În „Tribuna Zero” campionul Lucian Bute a confirmat faptul că următorul lui meci va avea loc pe 24 iulie. „Facem tot ce putem pentru a organiza acest meci în România. Încă nu ştiu cine va fi adversarul meu, sunt multe reglementări şi reguli de vrespectat, dar cu siguranţă va fi unul foarte puternic, probabil unl dintre primii trei”.

  În finalul interviului de la Europa FM, boxerul de talie mondială a dezvăluit că va petrece 3 săptămâni de vacanţă, la Galaţi, unde vrea să-şi încarce bateriile alături de familie, înainte de a pleca la Montreal pentru a reîncepe antrenamentele.

  Redactia Radar de Media

  Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

  Redactia Radar de Media
  Redactia Radar de Mediahttps://www.radardemedia.ro
  Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro
  ARTICOLE SIMILARE

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  - Advertisment -spot_img

  Articole recente